Noutăți și comunicate

S.P.A.W.N. - o aparitie unica in Romania

16 ianuarie 2017
S.P.A.W.N. - o aparitie unica in Romania
Formatia S.P.A.W.N. din Targu-Mures a fost infiintata in 2016, fiind singura formatie din Romania ce abordeaza acest gen (sau mai degraba combinatie de genuri): glam/shock/horror metal.

Stilul lor este influentat de muzica unor trupe de glam rock, shock rock si horror punk din anii 70 (Alice Cooper, Slade, Sweet, Misfits), de glam metal din ani 80 (W.A.S.P., Twisted Sister, Motley Crue), horror metal din ani 90 (Marilyn Manson, Rob Zombie) si alte cateva trupe de metal mai extrem, dar cu anumite tendente “shock” (Cradle Of Filth, Children Of Bodom).

Chiar daca sunt influentati de legende rock din anii 70 pana in anii 90, baietii din S.P.A.W.N. sunt inca tineri, avand varste cuprinse intre 17 - 26 ani si in primul an de activitate deja si-au format o audienta la fel de tanara ca si ei.

In 2016 au scos primul E.P., “Carnival Of Torture” si un single, “Alligator Fuckhouse”. In Decembrie 2016 au sustinut primele concerte live, cantand in deschidere pentru Truda la Cluj-Napoca si pentru Riot Monk la “Eurock Christmas 2016 Festival” Targu-Mures.

Vineri 20 Ianuarie 2017, S.P.A.W.N. se va intoarce la “Jazz & Blues Club” din Targu-Mures si vor incerca sa incalzeasca atmosfera, cantand in deschidere pentru doua trupe brasovene, HTETHTHEMETH si FALSE REALITY.


Componenta S.P.A.W.N.:

Radu “Master Puppeteer” Catalin -voce

Daniel “The Skintaker” Moldovan -chitara

Dani “Boner” Gligan -chitara

Ise “Jackass” Vlad -chitara bas

Szikszai Laszlo -tobeDiscografia S.P.A.W.N.:

“Carnival Of Torture” (E.P. pe MP3)

“Alligator Fuckhouse” (Single pe MP3 si lyric video)Pagina evenimentului de la Targu-Mures: https://www.facebook.com/events/236...

Afisul evenimentului de la Targu-Mures: https://www.facebook.com/Hteththeme...Pagina Facebook S.P.A.W.N.: https://www.facebook.com/SPAWN.band...

Pagina web S.P.A.W.N.: http://www.spawn.esy.es/SPAWN/

Pagina Facebook Anglo-Saxon Booking Agency: https://www.facebook.com/anglosaxon...


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top