Noutăți și comunicate

Winter Tales of Middle Earth cu Hathor si Sincarnate in Zodiar

23 decembrie 2010
Winter Tales of Middle Earth cu Hathor si Sincarnate in Zodiar
Joi, 23 decembrie 2010 sunteti invitati de la ora 21:00 in club Zodiar din Galati la Winter Tales of Middle Earth alaturi de trupele Hathor si Sincarnate. Acesta este un concert aniversar 15 ani Hathor.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

"Acum 15 ani intr-o iarna foarte grea m-am trezit la usa cu 3 prieteni Ilie Caraus- voce, Adi Zainescu-bass. si Cristi Ochiu tobe, cautau un chitarist sa formeze o trupa de metal. M-am uitat la ei, m-am uitat afara, am inceput radem cu chef si am plecat la Casa Studentilor pe jos (cam 6 km totul era paralizat din cauza zapezii), acolo ne-am spart mintile la un paharel de rom in barul casei de cultura (nu pot uita si acum paharelele de bodega mici si mate) ce nume sa ne punem.

In final ne-am decis la HATHOR era ideea lui Adi Zainescu care desenase rapid si un logo. In 1997 a venit fratele meu la chitara Adi "Bc.Rich" iar eu am trecut la bass, incet incet au tot trecut anii componenta s-a tot schimbat deoarece cu trecerea timpului apar probleme personale care nu mai motiveaza dorinta de a canta.

Am reusit cu greu in 15 ani sa tinem steagul sus dar si lipsa banilor se oglindeste in putinele inregistari de studio pe care le detinem si regretam enorm.

Vrem sa multumim baietilor care au activat in trupa galateana Procontra ne-au ajutat foarte mult in anii timpurii cu inregistrari si instrumente super oameni, Casei de cultura a studentilor in frunte cu Dinu Gandu (am petrecut ani frumosi la voi), fostilor trupeti Hathor va iubim enorm!! ; tuturor trupelor cu care am cantat in sute de concerte si festivaluri in special cei mai buni prieteni ai nostri God, Avatar, Altar, Vos, tuturor organizatorilor de festivaluri si concerte, partenerilor media care au fost foarte receptivi si le multumim enorm, parintilor nostrii care ne-au suportat si au crezut ca vom fi niste Moga sau Moculescu ha ha. .. si nu in ultimul rand fanilor nostri, Special thanx!

A new power is Rising!"
Marius Nazgul - Hathor


Evenimente recomandate

Top