Noutăți și comunicate

Trupa Fittonia a lansat cel de-al cincelea single, numit 'Empyro'

2 februarie 2023
Trupa Fittonia a lansat cel de-al cincelea single, numit 'Empyro'
Trupa clujeană FITTONIA a lansat pe 1 februarie cel de-al cincelea single, numit “Empyro”, împreună cu un videoclip care poate fi vizionat pe YouTube.
Empyro este o piesă complexă și bogată în armonii care se îmbină cu elemente de metal modern și pop. Chitarele se îmbină foarte bine cu clapele, astfel oferind o bază foarte bună pentru a susține performanța vocală, care reușeste să iasă în evidență în pofida compoziției dense.

La voce există o dinamică interesantă între părțile cântate clean, cu tentă clară de pop și părțile de scream, oferind astfel un contrast cât și o fereastră în influențele trupei. Piesa conține și un solo tehnic de clape, un lucru mai rar întâlnit în muzica contemporană.
Versurile abordează problema războiului, fie că e vorba de unul interior sau exterior, lăsând loc pentru fiecare ascultător să își formeze o interpretare personală.

Videoclipul face aluzie la existența umană și la luptele din interiorul fiecărui om. Protagoniștii încearcă să cânte piesa ignorând umbrele din spatele lor, însă ignoranța duce de fiecare dată la înec. Piesa Empyro este valabilă pe toate platformele principale de streaming și o puteți asculta chiar acum.

Piesa pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jqRogjB9fsE
Canalul de YouTube: https://www.youtube.com/@Fittoniaband
Instagram: https://www.instagram.com/fittoniaband/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@fittoniatv
Facebook: https://www.facebook.com/fittoniaband
Magazin Online Merch: https://marketplace.printoteca.ro/ro/345_fittonia


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top