Noutăți și comunicate

Dark Fusion lanseaza un nou music video: Architect of Time

2 februarie 2023
Dark Fusion lanseaza un nou music video: Architect of Time
Trupa Dark Fusion din București de extreme cyber metal a lansat ultimul lor music video: Architect of Time, disponibil atât pe Youtube, cât și în alte rețele de social media.
Suntem bucuroși și nerăbdători să anunțăm lansarea noului nostru videoclip oficial „Architect of Time” - Dark Fusion, cu influențe de industrial, cyber și extreme metal. La o distanță de doi ani și o pandemie de la ultimul nostru lyric video - Overdose, filmat atât în România, cât și în Marea Britanie, Architect of Time - zicem noi, că vine în forță prin mai multe perspective: instrumentale, lirice și vizuale deopotrivă. Vibe-ul pe care vrem să-l transmitem rămâne în aceeași paletă vizuală, a unei lumi fie ea distopică sau utopică - depinde din ce unghi privești, în care mașinăriile, artificialul [„Circuits running in our vains” / „Through wired minds” / „Lifeless beings”], întunericul și luminile înstrăinării totodată, haosul și necunoscutul, toate sunt ghidate de către o entitate puternică, de către Arhitect - o siluetă fără față ce controlează omenirea, nefirescul și timpul [„I'm the Architect of human kind”]. Imaginile din videoclip și - de ce nu, cele transmise prin instrumental și versuri, îmbină elementele din lumea așa cum o știm cu toții, alături de corpuri cosmice, cât și din lumea digitalului.
Videoclipul oficial Architect of Time a fost filmat în diferite locații din București pe parcursul anului 2022 cu ajutorul mai multor persoane dragi nouă, precum Alex din FD Films Production, Claudiu Miron, Ana Pîrgaru, Felix Crăciunescu, Anas Dahma, alături de alți prieteni și nu numai cărora le mulțumim pentru sprijinul neîncetat oferit. Din data de 28.01.2023 Architect of Time este disponibil în rețelele social și media: Youtube, Spotify, Facebook, Instagram și TikTok. Totodată, piesa poate fi achiziționată de pe bandcamp.com.
https://www.youtube.com/watch?v=daxOufcMK64

Despre trupa Dark Fusion

DARK FUSION a luat naștere în București 2010, are la activ 2 albume de studio, primul fiind lansat în 2012 prin îmbinarea a mai multor stiluri de metal: melodic death, trash, hardcore. Cel de-al doilea album al formației, intitulat „CYBER NATION”, a apărut în 2016; tranziționând într-un stil mai industrial/ electronic. Următorul album urmează să fie lansat în primăvara 2023, așa că fii pe fază pentru concerte și materiale noi! Trupa prezintă o fuziune între cyber-industrial și extreme metal ce aduce o combinație unică în scena rockului românesc. Subiectul liric abordat exprimă o viziune a unui viitor distopic în care tehnologia influențează societatea. Umanitatea devine din ce în ce mai dependentă de lumea artificială; apogeul fiind atins în momentul în care mașinăriile ajung să își exercite puterea și controlul asupra omenirii.
În 2018 trupa a suferit o perioadă de hiatus, astfel în 2020 aceasta a fost restructurată din temelii, urmând să încânte publicul cu materiale noi!

Dark Fusion înseamnă
  • Cosmin Alexandru Matei - vocals
  • Dragoș-Gabriel Andrei - lead guitar, backing vocals
  • Alexandru Mocanu - rhythm guitar
  • Vlad Ghiță - bass
  • Cezara-Ștefania Marin - keyboards
  • Matei Crăciunescu - drums
Facebook Dark Fusion: https://www.facebook.com/DarkFusionRomania/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top