Noutăți și comunicate

'The Virgin Soul Of The Blues', noul album al lui Iulian Canaf, va fi lansat la Hard Rock Cafe

12 februarie 2016
'The Virgin Soul Of The Blues', noul album al lui Iulian Canaf, va fi lansat la Hard Rock Cafe
Vineri, 12 februarie 2016, începând cu ora 22:30 va avea loc lansarea primului album 'The Virgin Soul Of The Blues' al lui Iulian Canaf printr-un concert în Hard Rock Cafe.



Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la ediția din 2012 a concursului “Vocea României”, în care solistul a impresionat cu o interpretare plină de personalitate, pasiune și sensibilitate. Au urmat apoi multe concerte desfășurate cu casa închisă, în București și în țară, care au demonstrat că artistul și-a câștigat locul nu doar pe scena muzicala autohtonă, ci mai ales în inimile publicului.

Despre primul său album și despre showul ce îi va marca lansarea, Canaf spune doar atat: “Iubire și fericire. Cu siguranță toată lumea știe la ce mă refer.“ Lasă-te, așadar, cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues și vino la un concert intens, emoționant și, pe alocuri, excentric!

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele au următoarele prețuri:
- 25 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 35 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top