Noutăți și comunicate

S-au pus in vanzare biletele pentru Unu Mai ROCK (festival)

1 mai 2011
S-au pus in vanzare biletele pentru Unu Mai ROCK (festival)
Sub deviza Unu Mai ROCK, in data de 1 mai 2011 rockerii din Romania vor sarbatori ziua celor ce muncesc printr-un festival ROCK! Evenimentul, organizat de Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Nu va fi o sarbatoare in care vor defila muncitorii, asa cum cerea traditia, dar cu siguranta va fi una in care vor a zdefilaa tinerii (si nu numai) imbracati in tinuta specifica rock-ului!

Headliner-ul evenimentului va fi cunoscuta formatie germana BLIND GUARDIAN, iar de la sarbatoare nu vor lipsi formatiile romanesti.

BLIND GUARDIAN a lansat in aceasta vara al 9-lea album discografic intitulat, a zAt the Edge of Timea, declarat de numarul din august al celebrei reviste germane Metal Hammer albumul lunii. Departe de a-si fi terminat resursele, muzicienii care compun Blind Guardian merg inainte pe drumul compozitiilor epice si complexe, ducandu-si ascultatorii intr-o calatorie presarata de elemente folclorice, religioase, mitologice si literare.

Cu ocazia lansarii noului album a zAt the Edge of Timea (citeste cronica de disc AICI) si dupa un excelent turneu american de promovare, germanii pregatesc un turneu european care vizeaza si teritoriul romanesc, astfel ca in data de 1 mai 2011 Blind Guardian isi saluta din nou fanii din Romania, intr-un concert ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti.

Incepand de astazi se pot achizitiona bilete pentru acest eveniment!!!

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
87 lei - in perioada 26 noiembrie 2010 - 31 martie 2011
95 lei - in perioada : 1 aprilie - 30 aprilie 2011
110 lei - in ziua concertului (1 mai 2011). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
125 lei VIP - 50 bucati (sesiune de autografe + afis concert color + CD "MR-SPU" + etc.)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă