Noutăți și comunicate

Concert BENETONE Band in Elephant Pub din Bucuresti

3 decembrie 2010
Concert BENETONE Band in Elephant Pub din Bucuresti
Vineri, 3 decembrie 2010, Porro, Mircea, Alex si Thomas, adica BENETONE Band, te invita incepand cu ora 22:00 sa sarbatoresti Sf. Nicolae in Elephant Pub.

Pretul unui bilet este 10 lei si poti rezerva bilete pentru tine si prietenii tai online la benetone[dot]band[at]gmail[dot]com sau telefonic la 0720 034 031.

Ai fost cuminte in anul ce a trecut? Cadou sau nuielusa? Urmeaza sa vedem impreuna la Elephant! Pentru ca mos Nicolae vine mai devreme anul acesta cu desaga plina de surprize si iti aduce o noapte de neuitat! Vino si tu alaturi de BENETONE Band ca sa traiesti the classic rock experience! De la AC/DC si Guns la Billy Idol si Dire Straits, vineri seara centrul vechi vibreaza pe ritmuri de classic rock marca BENETONE Band!

Si daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te asteptam la http://benetoneband.wordpress.com.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Club Mojo, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Top