Noutăți și comunicate

Primul concert Alternosfera intr-un indoor skatepark

23 septembrie 2013
Primul concert Alternosfera intr-un indoor skatepark
ALTERNOSFERA, formatia rock din Republica Moldova, va sustine pentru prima oara un concert intr-un indoor skatepark, la FUSION ARENA (Strada Traian Popovici, Nr. 79-91). Evenimentul este  programat pentru vineri, 27 septembrie 2013, dupa orele 22:00.Cu doua albume lansate doar in ultimul an, ALTERNOSFERA este in acest moment una din cele mai puternice trupe atat din Republica Moldova, cat si din Romania. VIRGULA si EPIZODIA, ambele parte a unui triptic conceptual numit chiar EPIZODIA, au fost sustinute de turnee de promovare care au adunat peste 50.000 de spectatori.

Fanii Alternosfera vor putea asculta vineri atat piese noi, de pe albumul Epizodia - Singuratate, Nepoata lui Gagarin, Drumuri Ï€ (necunoscute), cat si bine-cunoscutele Wamintirile, Flori de mai, 511, Ploile nu vin, Muta, Arunca-mi etc.     

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoară (chitară, clape), Serghei Aladin (chitară, clape), Victor Cosparmac (bass) și Anatolie Pugaci (tobe).

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent doar 2 persoane din formula inițială, Marcel și Marin. În primii ani formația își căuta tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență si înregistreaza primele demo-uri.

Primul album "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesa ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai tarziu, Alternosfera lanseaza "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar in toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

Albumul "Virgula", lansat in 2012, reprezintă prima parte dintr-un triptic conceptual al formației Alternosfera, numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri. In martie 2013 trupa lanseaza albumul EPIZODIA (a doua  parte a tripticului).Conceputul acestui triptic gravitează în jurul celei mai importante și celebre constante matematice PI (Ï€). Învăluită în trecut de misticism, constanta Ï€, datorită relației sale cu natura cercului, este inseparabilă de sferă și univers. Conceptul ePIsodia își propune să devină inseparabil de Alternosfera și universul său: publicul.

Drumuri π (necunoscute) - piesa, ce deschide albumul EPIZODIA
http://youtu.be/UVLce3FDAmA

Sursa : Alternosfera
Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă