Noutăți și comunicate

Out of Office Fest la Arenele Romane din București

18 iunie 2022
Out of Office Fest la Arenele Romane din București
Prima ediție Out of Office Fest are loc sâmbătă, 18 iunie 2022 la Arenele Romane. Out of Office Fest este o inițiativă a revistei de business Club Antreprenor și își propune să reunească publicul iubitor de rock alternativ și antreprenorii români din toate domeniile de activitate. Lista de artiști confirmați până în acest moment este: COMA, The Mono Jacks, Byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella.
Prin intermediul Out of Office Fest ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei culturi a antreprenorialului în România, să-i aducem laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să ne bucurăm de o seară de muzică bună
declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

Detalii bilete

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2022-71455/ și pe ambilet.ro. Până pe 31 martie 2022, biletele au preț special early bird de 100 de lei. Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet.

Program si reguli de acces

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Pentru a asigura sanatatea si siguranta participantilor, a staffului si a artistilor, evenimentul se va desfasura cu respectarea masurilor legale locale impuse de autoritati la data desfasurarii evenimentului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a impune oricare sau toate dintre masurile urmatoare pentru participanti: prezentarea certificatului verde, prezentarea dovezii vaccinarii si/ sau dovezii testarii si/ sau dovezii prezentei anticorpilor pentru SARS-CoV2, pastrarea distantei sociale fata de alti participanti, minimizarea aglomerarii de oameni prin acceptarea sosirii la locatie la orele comunicate si/ sau purtarea mastii.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media OUT OF OFFICE FEST, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, inainte de participarea la eveniment.

Programul evenimentului

  • 17:30: Deschiderea porților
  • 18:45-19:15: Mesaje parteneri
  • 19:15-19:45: Rockabella
  • 20:00- 20:45: EMIL
  • 21:00-21:45: Sarmalele Reci
  • 22:00-22:45: Byron
  • 23:00-23:45: The Mono Jacks
  • 00:00-00:45: COMA
Mai multe detalii despre OUT OF OFFICE FEST sunt disponibile pe:
https://www.facebook.com/outofofficefest
https://www.instagram.com/outofoffice.fest
https://www.clubantreprenor.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă