Noutăți și comunicate

Mini-turneu White Walls la București, Bacău, Cluj-Napoca, Oradea și în alte orașe

5 - 8 mai 2022
Mini-turneu White Walls la București, Bacău, Cluj-Napoca, Oradea și în alte orașe
Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls este pregătită să se întoarcă la concerte și turnee după perioada grea și nesigură a pandemiei COVID-19! Cu forțe proaspete, trupa va ajunge în această primăvară la București, Bacău, Cluj-Napoca, Oradea și în alte orașe ce vor fi anunțate în scurt timp.

Formația va prezenta publicului “Grandeur”, ultimul material discografic lansat pe 23 Octombrie 2020. Nu vor lipsi piesele celebre care au adus popularitate trupei.

Formația anunță că va dona 20% din încasările biletelor pentru turneul din România din luna mai organizației UNICEF, alăturându-se sprijinului pentru Ucraina.
(2)mini-turneu-white-walls-la-bucuresti-bacau-cluj-napoca-oradea-si-in-alte-orase_3e15f4.jpegFondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Biletele se pot achizitiona online.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top