Noutăți și comunicate

Concert Therion la Cluj-Napoca si la Bucuresti

ANULAT !!!
2 - 3 decembrie 2022
Concert Therion la Cluj-Napoca si la Bucuresti
Update: Cei de la Therion au anulat intreg turneul european.

Cei de la Therion vor sustine 2 concerte in Romania in luna decembrie a acestui an, în cadrul “LEVIATHAN II TOUR 2022”. Primul concert va avea loc la Cluj-Napoca pe 2 decembrie 2022, in club /FORM Space, iar al doilea concert va avea loc in Bucuresti, in club Quantic, pe 3 decembrie 2022.

Leviathan” este al 17-lea produs discografic al formației conduse de Christofer Johnsson, material ce a fost lansat pe data de 21.01.2021 prin Nuclear Blast Record din Germania.

THERION a fost dintotdeauna o trupă căreia i-au plăcut provocările, să exploreze noi căi, rămânând în același timp fideli valorilor muzicale de bază. Pentru cel de-al 17-lea album de studio, geniul Christofer Johnsson și colaboratorul său Thomas Vikström au creat ceva ce a fost anterior de neconceput pentru cei doi. „Am făcut singurul lucru care a mai rămas din toate unghiurile diferite de explorat”, explică Christofer. „Am decis să oferim oamenilor ceea ce au tot cerut. „Leviathan” este primul album pe care îl avem în mod deliberat plin cu piese THERION de succes.

THERION este o trupă suedeză de metal simfonic formată de Christofer Johnsson în 1987. Numele ei a fost inspirat de albumul celor de la Celtic Frost, „To Mega Therion”. Tradus din greacă, „To Mega Therion” înseamnă „Marea Bestie” și a fost un titlu folosit de ocultistul Aleister Crowley. Inițial o trupă de death metal, THERION a evoluat ca stil muzical adăugând elemente orchestrale, inclusiv coruri, muzicieni clasici și chiar o orchestră completă în cadrul concertelor. Drept urmare, sunt considerați pionierii genului de metal simfonic.

Therion își ia temele pentru versuri din diferite mitologii și practici, inclusiv ocultism, magie și tradiții și scrieri antice.

Bilete se pot cumpara online exclusiv prin AmBilet.ro, primele 50 la preț promoțional!

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania.


Evenimente recomandate

Top