Noutăți și comunicate

Marco Mendoza live in club Quantic

11 mai 2022
Marco Mendoza live in club Quantic
Marco Mendoza va susține un concert în Club Quantic din București, miercuri, 11 mai 2022, de la ora 19:00. Concertul va fi deschis de cei de la The Groovy Bastards. Biletele se pot achizitiona online, de pe iabilet.


Informații despre eveniment

Cântărețul american de rock și-a început cariera muzicală în 1989 și a avut colaborări cu zeci de artiști, precum John Skyes, George Lynch sau Dolores O'Riordan. Proiectul său solo și l-a început în 2007, atunci când a lansat și primul album, „Live for tomorrow”, iar de curând a anunțat că va scoate un nou material anul acesta.Groovy Bastards este o trupă jazz-funk, înființată în 2015, înBucurești, alcătuită din Ioana Vișinescu – voce, Andrei Bălașa – chitară, ȘerbanMateescu – basși Theo Ionescu – tobe. Această trupă se adresează oricărui segment de vârstă care trăiește prinmuzică și este deschis la „puțin din toate”.* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.

Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.

Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.

Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.

În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă