Noutăți și comunicate

Concert King Solomon, Church Of Cthulhu si Jahmolxes in club Quantic

21 mai 2022
Concert King Solomon, Church Of Cthulhu si Jahmolxes in club Quantic
Sâmbătă, 21 mai 2022 sunteţi invitaţi în Club Quantic la un concert al trupelor King Solomon, Church Of Cthulhu și Jahmolxes.

Bilete:
  • 40 lei - acces general - presale – până pe 20.05.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3yIjdOX
  • 50 lei - acces general in ziua evenimentului online si la acces
KING SOLOMON
Povestea începe la începutul anilor 1970, când rock’n’roll-ul... Scratch that. Trio-ul electric groove rock King Solomon nu este doar o altă trupă, fără niciun fel de membru din RoadkillSoda, Damage Case sau Crossbone.
Cu o performanță live care include groove-urile lor grele, dar contagioase și abordarea fluxului de conștiință a jam-urilor de improvizație, King Solomon este noua față proaspătă arătosă de pe scena muzicală locală.
Facebook: https://www.facebook.com/KingSolomonKS/
Bandcamp: https://kingsolomonband.bandcamp.com
YouTube: https://youtu.be/2HWIlsle6KI
Instagram: https://www.instagram.com/king.solomon.ks/
Church of Cthulhu
Church of Cthulhu a apărut în 2017 ca un duo noise/doom. După câteva lansări experimentale care au explorat atât zonele ambientale, cât și cele pline de fuzz ale genului, trupa s-a mutat din ce în ce mai mult pe teritoriul stoner/sludge, cu excursii ocazionale în țara blues-ului și chiar a muzicii country.
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Id4nendC2h8
Bandcamp: https://churchofcthulhu.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/churchofcthulhu/
JAHMOLXES
Un grup instrumental în curs de dezvoltare care spune poveștile lui Jahmolxes și aventurile sale pe tărâmuri îndepărtate. Ele sunt simple vase pentru învățăturile sale, răspândindu-și cuvântul folosind armonii fascinante și riff-uri puternice.
Formați în 2017 ca o simplă trupă de jam, de atunci au creat cu atenție compoziții pe care această lume nu le-a văzut niciodată... Acum caută să iasă în sfârșit la suprafață și să aducă la iveală înțelepciunea care este Jahmolxes.
Bandcamp: https://jahmolxes.bandcamp.com
Poster de @Psychedelicious


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top