Noutăți și comunicate

Luna Amară sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului ”Asfalt”

21 martie 2024
Luna Amară sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului ”Asfalt”
Trupa de rock alternativ Luna Amară sărbătorește o etapă importantă din istoria lor muzicală, marcând 20 de ani de la lansarea albumului lor de debut, "Asfalt ".

Evenimentul aniversar va avea loc sâmbătă, 23 martie 2024, la clubul Quantic din București, unde trupa va oferi o experiență deosebită pentru fanii lor.

Albumul "Asfalt", lansat în 2004, a reprezentat un moment semnificativ pentru evoluția muzicală locală, influențând pentru totdeauna ceea ce urma să devină sound-ul underground-ului românesc. Chiar dacă, modest, trupa îi neagă influența, amestecul de pe acest album de grunge, punk, metal și alternative rock a dat, în cele din urmă, un sunet recognoscibil vocii unei generații întregi. Vocea plină de angoase, de sensibilitate, de curiozitate, de rebeliune și de iubire au sintetizat-o Luna Amară acum 20 de ani în "Gri Dorian", "Ego nr. 4" și "Roșu Aprins", iar din acel moment, underground-ul românesc nu a mai privit niciodată înapoi.

Cu o abordare autentică și pasiune nestinsă pentru muzică dar și pentru oameni în general, pentru toate fațetele poveștilor lor, trupa a captivat constant publicul prin interpretările lor puternice și originale. Concertul aniversar din 23 martie 2024 sărbătorește și oglinda în care ne-au forțat să ne privim acum două decenii, și vocea pe care tot ei ne-au dat-o, fiind totodată mărturia impactului lor de durată în muzica românească.

Detalii eveniment: Luna Amară - "Asfalt" - 20 de ani
Data și Ora: Sâmbătă, 23 Martie, ora 19:00
Bilete Luna Amara - Asfalt 20 de ani - Quantic

În deschiderea evenimentului aniversar "Asfalt - 20 de ani", publicul va fi întâmpinat de trupa de rock alternativ și post-metal Taiga Dream.

Despre Taiga Dream

Fondată în 2018, Taiga Dream este o trupă de alternative metal/post metal, cu structuri muzicale neconvenționale. Începutul de drum este ca formație instrumentală, pentru ca ulterior trupa să își schimbe componența cu un nou chitarist și un vocalist. Cele 8 piese lansate pe youtube sunt o mărturie puternică a mesajului lor, care surprinde urbanul într-o epocă marcată de consumerism, ca un statement împotriva superficialității. Piesele sunt compuse integral de către membri, iar aceștia, întrebați despre mesaj, au făcut clar că frumusețea constă tocmai în libertatea fiecăruia de a interpreta, de a găsi ce simte fără indicații.


Evenimente recomandate

Top