Noutăți și comunicate

Formatia Gri lanseaza piesa ”Albie”

21 martie 2024
Formatia Gri lanseaza piesa ”Albie”
Pe 20 martie formatia clujeana Gri a lansat lyric video-ul unei piese noi, intitulate "Albie".

Despre piesă și lyric video

"Albie" este a 4-a piesă pe care o lansăm, la cca 3 luni, după EP-ul Știu, lansat în decembrie 2023 pe platformele de streaming uzuale și pe bandcamp.

Ne-am obișnuit ascultătorii că trupa Gri nu tratează, în texte, subiecte. ..roz, iar această piesă nu face excepție. Pe sonoritățile ei grunge, am încercat să ne aplecăm asupra problemei abandonului parental.

"Albie" e disponibilă pe aproape toate serviciile de streaming. Pe partea tehnică, piesa e înregistrată de Adrian Uritescu, mixată de NIMROD, masterizată de Marvin T la Tide Studio Londra, iar Marian Horvat s-a ocupat de aranjamentul tobelor. Pe partea vizuală, coperta și lyric video sunt produse de către membri formației.

Sâmbătă, 23 martie, va avea loc concertul IMUND & Gri la Flying Circus Cluj, prilej cu care vom cânta, desigur, și această piesă.

Despre proiectul Gri

Născut în timpul pandemiei, în 2021, proiectul Gri s-a vrut inițial unul de studio, dar ne-am dat peste cap de 3(zeci de) ori, ca vajnicul Greuceanu după ce l-a adunat Ispirescu de prin popor, și totul s-a metamorfozat într-o trupă.

Gri, azi, îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Șarlea (FronT, RockHouse) și Paul Gaciu (Eat Your Heart).

Galileo, primul single de pe EP-ul Știu s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, preicum și pe youtube, sub formă de lyric video.

"Nesigur", a venit pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser și pe toate platformele digitale de streaming.

Piesa "Știu" feat. Mihnea Blidariu alături de EP-ul omonim au ieșit în decembrie 2023 pe toate platformele digitale, precum și sub formă de videoclip.

Trupa Gri a cântat, până acum, alături de Luna Amară, Implant pentru Refuz, Imund, Nocebo, la Cluj-Napoca, Bistrița și Timișoara, însă urmăriți pagina pentru noutăți, fiindcă urmează și restul țării!

https://www.youtube.com/watch?v=_CE75Hvbf-E

Prezență online a trupei Gri
Facebook https://www.facebook.com/GriBandRomania
YouTube https://www.youtube.com/@griband5620
Instagram https://www.instagram.com/gri.band.romania/
Bandcamp https://noisuntemgri.bandcamp.com/
Apple Music, Youtube Music, Deezer, Tidal, Amazon, etc
Email gri.band.romania@gmail.com


Evenimente recomandate

Top