Noutăți și comunicate

Iubim 2 Roți 2022 - Insula Fundeni

24 mai 2022
Iubim 2 Roți 2022 - Insula Fundeni
Iubim 2 Roți s-a mutat pe Insula Fundeni: 3 zile de muzică bună, motoare și relaxare pe insula anti-urbană!

În ultimul weekend din mai, cel mai mare festival dedicat iubitorilor de muzică bună și două roți din București revine într-un loc cu totul nou!
Iubim 2 Roți creează 3 zile dedicate stării de bine, izolate de rutină și aglomerație. Râsetele copiilor, zgomotul grupurilor de prieteni, distorsul din amplificatoare - toate dansează pe insulă un weekend întreg!

Anul acesta, pe Insula Fundeni am creat o atmosferă family-friendly, creată din dragoste pentru muzică și două roți: parada moto, zone de food&drinks și relaxare, camping, toate cu misiunea de a goni rutina și a reinventa weekendul bucureștean.

Vineri, 27 mai 2022, vor urca pe scenă Cargo, Compact Paul Ciuci și Wildside.
Sâmbătă, 28 mai 2022, va fi rândul celor de la Dirty Shirt & Transylvanian FolkCore Orchestra, Bucovina, Revolver și Electric Humidity.
Festivalul se încheie duminică, 29 mai 2022, cu Alternosfera, Coma, Secret Society și Jack of all Trades.

Concertele se vor desfășura între orele 15:00 și 23:00 în aer liber.

Prin tradiționala paradă Iubim 2 Roţi, ne propunem să atragem atenţia asupra prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete, şi să educăm participanţii la trafic în spiritul respectului reciproc şi al siguranţei.
Anul acesta, motocicliștii se vor aduna la ora 14:00 la Fantana Miorita, iar la ora 15:00 se va pleca spre Insula Fundeni, pe traseul Fantana Miorita – Piata Presei Libere – Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobanti – Sos Stefan Cel Mare – Bucur Obor – Sos Colentina – Sos Fundeni – Aleea Tibiscum.

Eveniment sponsorizat de Tuborg, Kafune, Coca-Cola, Motul, Caii de la Letea, Host Expert for You.
Parteneri media Rock FM și Moto ADN. Bilete prin ambilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top