Noutăți și comunicate

Festivalul Rock the Camp (ediția III) anunta lineup-ul complet

21 aprilie 2023
Festivalul Rock the Camp (ediția III) anunta lineup-ul complet
Lineup-ul festivalului Rock the Camp (ediția III) include un mix de 14 trupe rock consacrate și emergente, promițând să ofere un spectacol de excepție: Leander Kills, Altar, Bucovina, Fittonia, Dirty Shirt, Roadkill Soda, Hteththemeth, Wild Angels, Masterpiece, Cargo, Ossian, Monday Shadows, Rebel Yell și câștigătorii finalei Battle of the Bands (by Rock the Camp).

Trupele rock dornice de afirmare se pot ȋnscrie la BATTLE of the BANDS by ROCK the CAMP! Formația selectată de organizatorii festivalului va putea să se alăture line-up-ului festivalului ROCK the CAMP.

Festivalul Rock the Camp (ediția III) va avea loc în perioada 30 iunie - 02 iulie 2023, la Camping Colina, din Cluj-Napoca. Locația este accesibilă cu mijloacele de transport în comun și oferă locuri de camping pentru cei care doresc să petreacă de la apus până la răsărit.

Pregătiți-vă pentru un weekend plin de energie, muzică și distracție alături de cele mai tari trupe de rock. Pe lângă muzică, festivalul va oferi și o gamă largă de activități recreative și culturale, precum ateliere, sesiuni de întâlnire cu artiștii, zone de relaxare și multe altele.

Biletele pentru Rock the Camp Festival 2023 sunt disponibile pentru achiziție online pe iabilet.ro și ambilet.ro. Deoarece numărul biletelor este limitat, achiziționarea biletelor în avans este recomandată.

Pentru mai multe informații despre festival, trupe, cazare și bilete, puteti vizita www.rockthecamp.ro și să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului pentru actualizări în timp real.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top