Noutăți și comunicate

False Reality anunta o schimbare de basist

2 februarie 2017
False Reality anunta o schimbare de basist
False Reality din Brașov anunță o nouă schimbare de componență, în urma deciziei de a pleca din trupă a lui Marc Spedalska, bassistul care a apucat să cânte doar în trei concerte. Acesta tocmai a devenit medic rezident neurolog în Cluj-Napoca și a fost nevoit astfel să părăsească acest proiect muzical pentru a își construi o carieră în medicină.
Înlocuitorul său este Constantinescu "Snuff" Radu, un tânăr bassist din Brașov care a activat în trupele Consequence și Around the World și care în acest moment își pune amprenta asupra a două proiecte numite Arrest The Moment și My Backyard Telescope. Acesta a și cântat deja de două ori cu False Reality, în cadrul concertelor din Târgu-Mureș și Cluj-Napoca, din 20 și 21 ianuarie, unde a avut câte o apariție scenică pe timpul a trei piese.

False Reality își vor continua astfel cu noul bassist turneul de lansare a albumului "End of Eternity", anunțând încă patru concerte:

- 03.03.2017 - București - Club Fabrica - cu Eternal Fire, Mindcage Escape, Recursive Delusion
- 04.03.2017 - Buzău - Cafeneaua Artiștilor - cu Mindcage Escape
- 17.03.2017 - Târgoviște - Karma Rock House - cu Hteththemeth
- 18.03.2017 - Constanța - Rock Halle - cu Hteththemeth

Pentru cei care nu știu la ce să se aștepte, vă prezentăm piesa "End of Eternity", care dă numele proaspătului album al celor de la False Reality:
https://www.youtube.com/watch?v=TY9GtxVmi5Q


Evenimente recomandate

Top