Noutăți și comunicate

Dark City Nights 2024 - Rock Semimarathon, in club Fabrica

24 mai 2024
Dark City Nights 2024 - Rock Semimarathon, in club Fabrica
Dark City Nights 2024 - Rock Semimarathon are loc vineri, 24 mai 2024 în Club Fabrica din București. Trupele participante sunt: Avalanche Street, Mortuary Dripping, Goatrocity, Breathelast, Linear Disorder și Neon Prophecies.


Informații despre Dark City Nights 2024 - Rock Semimarathon

Serile "Dark City Nights" propun si o editie semimaraton. Vom avea 6 ore de concerte in care 6 trupe cu stiluri diferite ce vor urca pe scena clubului Fabrica.
Line-up in ordine alfabetica : AVALANCHE STREET, BREATHELAST, GOATROCITY, LINEAR DISORDER, MORTUARY DRIPPING, NEON PROPHECIES.

Biletele se gasesc in reteaua iaBilet.ro:
- 50 RON - presale pana pe 23.05.2024 ;
- 70 RON - online si la locatie in seara evenimentului.
Pentru achizitiile online se adauga un mic comision de ticketing.
Capacitate maxima aprobata 250 de locuri.

PROGRAM :
18.30 - open doors
19.00 - 19.40 : AVALANCHE STREET
20.00 - 20.40 : MORTUARY DRIPPING
21.00 - 21.40 : GOATROCITY
22.00 - 22.40 : BREATHELAST
23.00 - 23.40 : LINEAR DISORDER
00.00 - 00.40 : NEON PROPHECIES
01.00 - after party B52

AVALANCHE STREET - alternative rock - Bucuresti https://www.facebook.com/avalanche.street
BREATHELAST - alternative rock, hardcore - Bucuresti https://www.facebook.com/Breathelast
GOATROCITY - blackened speed metal - Brasov https://www.facebook.com/profile.php?id=100045496763490
LINEAR DISORDER - black death metal - Bucuresti https://www.facebook.com/LinearDisorder
MORTUARY DRIPPING - black metal - Bucuresti info soon
NEON PROPHECIES - symphonic deathcore - Bucuresti https://www.facebook.com/neonpropheciesband

Accesul minorilor de până la 14 ani este gratuit, dacă sunt însoțiți de un adult care deține un bilet valabil. Accesul adolescenților cu vârsta de până la 16 ani este permis pe baza unui bilet valabil și dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet de acces valabil. Accesul adolescenților cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis pe baza unui bilet de acces valabil.Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor legali au acces gratuit dacă prezintă în prealabil documentele aferente.Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse. Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare. Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.
Afisul a fost realizat de catre Radu Otarasanu. Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music SRL", beneficiind de gazduirea clubului "Fabrica".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top