Trupe

Breathelast

Anul înființării: 2010.
Oraș: București.

Breathelast a fost fondată în anul 2010 cu membri din Constanța și din București, folosindu-se la bază de rădăcinile multor altor proiecte locale.

Deja trecută prin câteva scindări și schimbări de componență, formația rezistă sub trecerea timpului, luptând din prima clipă pentru a-și promova muzica prin cât mai multe concerte. Grupul a ajuns, prin evoluția constantă de la an la an, să înceapă să aleagă condițiile show-urilor lor live, trecând de la concerte prin variate cluburi la festivaluri naționale și chiar la ieșiri în afara granițelor.

Ambiția trupei de a nu renunța la muzică, dublată de nevoia constantă de a se reinventa mereu, i-a purtat de la primele acorduri. Mânați de o frustrare puternică față de situația industriei muzicale și a clișeelor aferente, trupa a ales din prima să nu folosească o rețetă deja existentă.

„Sound-ul” trupei Breathelast se fundamentează astfel pe trăirile pure, nealterate ale membrilor formației, reușind în acest mod abordarea în limba română a unor teme existente, dar din Perspective și prin Forme diferite față de modul în care fanii erau obișnuiți să li se livreze material muzical de la o trupă de metal.

Articole despre Breathelast

 


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.