Noutăți și comunicate

Concert White Walls, AFLMSMP si Taking Back August la Quantic in cadrul Q Fest

2 octombrie 2022
Concert White Walls, AFLMSMP si Taking Back August la Quantic in cadrul Q Fest
Trupele White Walls, AFLMSMP și Taking Back August vor susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 2 octombrie 2022, în cadrul Qfest.


Informații despre a doua zi de Qfest

Bilete:
- 65 lei - acces general - presale – până pe 1.10.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3S0k2t1
- 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 2.10.2022 oline și la intrare

White Walls este o trupă de metal progresiv și rock progresiv din Constanța, Dobrogea, România care activează din anul 2009. În prezent, formația îi are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bas și Theodor Scrioșteanu la tobe.

De-a lungul carierei sale, trupa White Walls a susținut peste 150 de concerte în România și Europa, împărțind scena cu trupe precum Rammstein, Deftones, Bullet For My Valentine, Jinjer, etc.

Discografia este alcătuită din 3 albume de studio: Mad Man Circus (2010), Escape Artist (2013) și Grandeur (2020) și 2 single-uri: Death Follows Me (2016) și The Gift (2022).Am Fost La Munte Si Mi-a Plăcut

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015, inițial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, iar la aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP, „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regula și lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.

În anul 2017 "B Ă I E Ț I I" au susținut o serie de concerte în București și în țară, reușind să bifeze majoritatea marilor festivaluri autohtone, precum Electric Castle, Rockstadt Extreme Fest, Out Of Doors și SHINE Festival, iar în septembrie s-a concretizat planul de a imprima piesele cântate în concerte și astfel a apărut primul album full length, „S-a Rezolvat. Nu Se Poate.”, urmat de un turneu național de promovare.

În cei 3 ani de când au susținut concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.

Odată cu lansarea albumului „La Deal”, AFLMȘMP a susținut cel mai lung turneu de până acum în România și Europa, dar a bifat totodată și primul festival internațional în Mai 2019, Dunk!Festival, în Belgia.

După o perioadă de la lansarea lui „La Deal” mult mai lungă decât și-au imaginat inițial, B Ă I E Ț I I revin în forță cu mult așteptatul sequel.

Inițial gândit ca o continuare antitetică a ultimului material, „La Vale” și-a găsit identitatea singur în cele din urmă, și a ajutat enorm la conturarea sunetului formației, care speră că trei ani au fost de ajuns pentru a realiza un material care depășește „La Deal” în toate modurile posibile.Taking Back August

Taking Back August este o trupa de Modern Metalcore originara din Bucuresti, ce a luat fiinta in anul 2020 la initiativa muzicienilor Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bass), George Motei (chitara), Alex Iliescu (chitara) si Moroianu Gabriel (tobe).

In primii doi ani de existenta, Taking Back August a avut parte de foarte multe experiente si provocari, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock si Metal Gates, iar solistul vocal Alex Precup, a participat si s-a clasat pe locul doi la Superstar Romania 2021!

Primul single, “Welcome Home” a fost lansat in octombrie 2020 alaturi de un lyric video. Mesajul piesei, unul bine definit, a reusit sa depaseasca, cu mult curaj, barierele impuse de asteptarile ascultatorilor.

Dupa lansarea primului single, trupa a lucrat intens la primul material discografic, EP-ul, “The Devil’s Crown”, lansat in luna septembrie a anului 2021. Formatia a urcat pe scena alaturi de cunoscuta trupa germana Lord Of The Lost dar si de autohtonele White Walls, Implant Pentru Refuz sau E.M.I.L.

In prezent, cei 5 componenti ai trupei, compun piesele ce vor face parte de pe primul album de studio, album ce va vedea lumina zilei la sfarsitul anului 2022.Reguli si acces

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top