Noutăți și comunicate

Concert PhenomenOn intr-o noua formula in Club Fabrica

20 aprilie 2013
Concert PhenomenOn intr-o noua formula in Club Fabrica
Sambata, 20 aprilie 2013, sunteti invitati in Club Fabrica la un concert PhenomenOn (primul in noua formula) in cadrul petrecerii prietenilor de la Chopper Academy M.C. -  "Bucharest Mother Chapter Open Season Party".

Trupa PhenomenOn revine in forta in lumea rockului romanesc. Noul tobosar al trupei a adus un aer proaspat, forta si o atmosfera de prietenie in trupa. Se numeste Vlad Toma, este tot din Bucuresti, are de mic in sange ritmul de toba si este momentan elev al Scolii Populare de Arta la sectie percutie. A luat parte la diverse proiecte, dar de cand s-a alaturat proiectului PhenomenOn ii este devotat trup si suflet.

Trupa va lucra la un nou album care va fi lansat in toamna, prin care membrii trupei vor sa surprinda ca de fiecare data.

Organizatorii, Chopper Academy M.C. va asteapta la o distractie pe cinste ca si in anii precedenti.
Alaturi de PhenomenOn va fi prezenta trupa MT Place din Constanta si Rejection din Grecia.

Intrarea fiind libera, se asteapta un numar cat mai mare de participanti iubitori de motoare, dar si de muzica buna.

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.  Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia, Marea Britania.

PhenomenOn inseamna :
- Catalin Tamazlicaru - voce
- Andrei Balasa - chitara
- Robert Acsintoaie - chitara bass
- Vlad Toma - tobe

Sursa : PhenomenOn


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top