Noutăți și comunicate

NAPALM DEATH (Marea Britanie) - pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest

15 aprilie 2013
NAPALM DEATH (Marea Britanie) - pe 30 august la Rockstadt Extreme Fest
Personalitate absolută în universul metalului extrem, NAPALM DEATH a cucerit fiecare colț al lumii cu soundul brutal și mesajul puternic, de implicare socială, bogat în conotații politice și valori de ordin etic. Pe 30 august 2013, faimosul nume simbol al scenei grind-death va oferi publicului din România un show de excepție, în cadrul Rockstadt Extreme Fest.

După 14 albume și 30 de ani pe scenă, NAPALM DEATH continuă să dețină supremația mondială, în zona grindcore/death metal. Formația britanică nu se mulțumește doar cu statutul de trupa legendară, ridicândîncă o dată ștacheta și arătând lumii întregi care sunt elementele necesare pentru a rămâne în top, cu albumul "Utilitarian." Acesta a fost lansat anul trecut și este continuarea ideatică a materialului "Time Waits For No Slave" (2009).

În prezent, remarcabilul parcurs al trupei este dus mai departe de: Mark "Barney" Greenway (voce), Mitch Harris (chitară), Shane Embury (bass), and Danny Herrera (tobe).

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), DECAPITATED (Polonia), INDIAN FALL (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) și CODE RED (Ro)

Trupa PRIMODRIAL (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane, va urca pe scena festivalului pe 31 august. CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal va concerta pe 30 august. Iar TEXTURES va aduce în premieră în România sonoritățile progressive/death metal ce au consacrat-o în lumea întreagă, pe 31 august.

Rockstadt Extreme Fest se va desfășura la baza olimpică din Râșnov.

Râșnov este stațiune turistică din centru României, deservită de numeroase căi de acces. Localitatea Râșnov, este un vechi orășel de inspirație germană, situat la:178 kmde București, 15 kmde Brașov, 143 kmde Sibiu, și270 kmde Cluj Napoca. Din nodul feroviar Brașov orașul Râșnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Râșnov în perioada 30 - 31 august 2013, sunt deja în vânzare. Categoriile de prețuri sunt următoarele :

Perioada 01.04. - 17.08.2013
- Abonamente - 70 lei
- Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 și la locație, pe durata festivalului:
- Abonamente - 100 lei
- Bilete per zi - 65 lei


Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea ShoppingCenter (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe: http://www.Biletoo.ro. http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro, http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro, http://www.iabilet.ro și http://www.metalhead.ro/bilete


Evenimente recomandate

Top