Noutăți și comunicate

Concert GOD in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca

26 mai 2011
Concert GOD in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca
Joi, 26 mai 2011 sunteti invitati de catre Welcome2Cluj in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca la un concert al trupei GOD incepand cu ora 20:00. In deschidere vor canta cei de la Whispering Woods.

Pretul unui bilet este de 15 lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului, la intrarea in club.

Concertul face parte din turneul "Chemarea Strabunilor" (turneu de promovare a noului album "Forefathers") pe care trupa GOD il va sustine in Romania in perioada 26 mai - 3 iunie 2011.

Trupa GOD in turneu: "Chemarea strabunilor"
Trupa GOD se va afla intr-un turneu de promovare a noului album "Forefathers".
Turneul va cuprinde 5 orase si se va desfasura de pe data de 26 mai pana la 3 iunie, anul curent.

www.godthehorde.ro
http://gbob.com/profile/GOD
www.facebook.com/godthehorde
www.myspace.com/godthehorde
www.youtube.com/godband

Dupa o indelungata adastare, avem cinstea si bucuria de a va putea aduce la cunostinta cum ca hoarda barzilor-luptatori GOD va sa implineasca in cest an 17 ani de fiintare, celebrand, in acelas' timp, si 2 ani de la intoarcerea in tara de bastina si reintregirea sa. Cu acest prilej, ne-am socotit s-aducem ofranda intru imbucurarea celor de vor raspunde chemarii (atat "batranilor" care ne stiu din vremuri de mult apuse, cat si celor ce ne descopera abia acum) o serbare ce va cuprinde, dintru inceput, 5 cantari.
Cetatile in care s-or intampla aceste cantari, stranse sub stindardul "Chemarii Strabunilor" le-om insira mai jos, dupa oranduirea zilelor:
- Cluj-Napoca (26.05.11 Irish, alaturi de Whispering Woods),
- Bucuresti (27.05.11 Wings, impreuna cu Ka Gaia An si Eternal Fire)
- Brasov (28.05.11 Rockstadt, cu Indian Fall si Hteththemeth)
- Bacau (29.05.11 Subway, Ka Gaia An)
- Iasi (03.06.11 Underground, Ka Gaia An).

Nadajduim ca, dupa cucerirea prin dulce viers a spuselor fortarete, sa putem purcede, in cel mai scurt rastimp, spre a lua cu asalt si alte plaiuri.
In timpul celor cinci cantari, fi-vor infatisate cantece noi, ce parte fac a celui de pe urma rod al indeletnicirii noastre aflat acum in mestesugire pre nume "Forefathers", dara tot asa si unele vechi si mult stiute, de n-au mai fost auzite de la noi de mai bine de 10 ani pe taramuri cum sunt cele ale Bucurestilor, Napocai si Bacaului (sau intrutotul deloc, precum la cetatea Brasovului).
Cu mult drag asteptam sa raspundeti chemarii strabunilor si sa veniti la sarbatoarea noastra, ca sa ne veselim si sa cantam impreuna canturi de vitejie si de buna voie.
Pan-atunci, pocalele sus si s-auzim de bine!


Whispering Woods

Whispering Woods a luat fiinta in toamna anului 2008, proiectul fiind inceput de Doru Cailean si Norbert Gero, care au avut ideea de a pune bazele unei formatii orientate pe genul symphonic cu diferite influente. De-a lungul urmatorilor doi ani trupa a suferit mai multe schimbari de componenta, timp in care au asistat la doua sedinte de inregistrari pentru demo-uri. In 2009 Alex Dascal s-a alaturat grupului si a devenit noul tobosar.
Problemele la nivelul componentei a continuat si in 2010, dar stabilitatea a venit in momentul in care Catalina Popa (flaut, membru si al trupei Haggard) a fost de acord sa se alature echipei si sa imbogateasca astfel atmosfera muzicala. Impreuna cu ea au sosit si celelate doua reprezentante feminine ale formatiei: Cora Miron, la clapa si Alexandra Burca, noua soprana.
In toamna anului trecut s-a produs din nou o modificare in cadrul componentei, Radu Vatca urmand sa preia rolul lui Norbert Gero la chitara bas.
La inceputul lunii decembrie s-au finalizat si demo-urile noi. Acestea pot fi ascultate pe profilul myspace al trupei, ele reprezentand o carte de vizita prin care trupa doreste sa se afirme si sa semneze un contract pentru realizarea albumului de debut.
Stabilizarea componentei trupei a adus cu sine si o definitivare a genului muzical abordat si anume: Symphonic/gothic/doom.
Intre timp, cei sase membri asteapta cu nerabdare orice oportunitate de a iesi pe scena.

Alexandra Burca - voce
Cora Miron - clapa
Catalina Popa - flaut
Alex Dascal - tobe
Radu Vatca - chitara bass
Doru Cailean - chitara

http://www.the-whispering-woods.com
www.myspace.com/whisperingwoodsband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă