Noutăți și comunicate

Concert Addiction in Wings Club

28 aprilie 2011
Concert Addiction in Wings Club
Joi, 28 aprilie 2011 Wings Club va gazdui un concert al trupei Addiction de la ora 21:00.

Intrarea este libera.

Cei patru adolescenti ce compun cea mai tanara trupa care s-a calificat anul trecut in finala Stufstock Newcomers propun iubitorilor de muzica buna o sesiune hard-rock de compozitii proprii si coveruri dupa piese celebre. Alex (16 ani) - tobe, Silviu (16 ani) chitara solo, Bogdan (20 ani) - bass si Andu (18 ani) - voce il au ca invitat, pentru concertul din Bucuresti, pe claparul Razvan Popa.

Formata in decembrie 2008, trupa Addiction a reusit in scurt timp sa aiba peste 30 de concerte in tara, numeroase aparitii TV si in presa scrisa. Au deschis concertele unor trupe precum Iris, Proconsul, Cargo, Vita De Vie, EMIL, Taxi si sunt castigatorii marelui premiu la festivalul Youth Rock Fest 2009.

Piesa "Spune-mi Tu!" a ajuns pe locul II in cadrul Top Romanesc Radio Romania - Decembrie 2010 si le-a adus acestora Premiul De Debut. De asemenea, s-au calificat in finala Proms Of Delight Music Fest 2010 de la Arenele Romane si au ocupat locul 5 din 63 de trupe inscrise la Stufstock Newcomers 2010.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top