Noutăți și comunicate

Concert Cristi Dumitrascu & Friends in Club MoJo BritRoom

30 noiembrie 2010
Concert Cristi Dumitrascu & Friends in Club MoJo BritRoom
Marti 30 Noiembrie 2010, e-Folk Events in colaborare cu clubul bucurestean MoJo BritRoom va invita incepand cu ora 20:30 la o seara speciala alaturi de Cristi Dumitrascu si invitatii sai.

Pretul unui bilet este de 15 lei si resprectiv 10 lei pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.
Pentru contact si rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Cristi Dumitrascu va propune o jumatate de seara de ritm&folk, piese noi dar si cantece din repertoriul trupelor Contrapunct si Circa 7: "Tache", "Masina veche" si "Exil mon Amour", "Bulgari de zapada", "Cel mai iubit om din lume", "Pozeaza-mi" dar si altele.
In a doua parte a serii, pentru a doua oara in aceasta formula, va evolua revelatia toamnei in pop-rockul bucurestean, trupa Alpha Helix, de 4 saptamani locul 1 in Romtopul de la City FM cu piesa "Fugi", dar evident ei vor canta si alte piese cum ar fi "Reasons" si "Criza", piese pe care le puteti asculta pe pagina de my space "thealphahelix".

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let s Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top