Noutăți și comunicate

Concert Breathelast, Taking Back August, Neon Prophecies si Reverse The Moment in cadrul Core nights part I

26 iunie 2022
Concert Breathelast, Taking Back August, Neon Prophecies si Reverse The Moment in cadrul Core nights part I
Core nights part I va avea loc duminică, 26 iunie 2022 în Club Quantic din București. Trupele confirmate până în acest moment sunt: Breathelast, Taking Back August, Neon Prophecies și Reverse The Moment.
Biletele se pot achizitiona online, de pe iabilet.ro, la urmatoarele preturi:
- 50 lei - acces general - presale – până pe 25.06.2022 inclusiv -> https://bit.ly/3kPTYlv
- 60 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 26.06.2022 online și la intrare


Informații despre Core nights part I

Breathelast (rock/metal)
Breathelast a pornit ca o formatie de rock - metal (cu precadere metalcore, la inceput) din Constanta - Bucuresti, cu diverse influente, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza (Crize, Nociv, Dekadens, Traum, Deathdrive, Proof, Aeon Black s.a.). A trecut prin cateva schimbari de componenta, nucleul formatiei a rezistat, promovand muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evolueze de la an la an incat sa aleaga posibilitatile de afisare "pe viu", trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la iesiri din tara.
Breathelast inseamna:
  • Mihai - voce
  • Hertzu - tobe
  • Adi - bass
  • Stefan - chitara
  • Ionut - chitara

Taking Back August

Taking Back August este o trupă Modern Metalcore care provine din București, România.
Trupa a fost formată în 2020 de muzicienii Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bas), George Motei (chitară), Alex Iliescu (chitară) și Moroianu Gabriel (tobe).
În primii doi ani de existență, Taking Back August a experimentat și a depășit multe provocări, inclusiv participarea la festivalurile Posada Rock și Metal Gates. Alex Precup (voce) a concurat și s-a clasat pe locul al doilea în competiția Superstar România 2021!
Primul single, „Welcome Home”, a fost lansat în octombrie 2020 împreună cu un videoclip cu versuri. Mesajul piesei, unul bine lucrat, a reușit să depășească barierele impuse de așteptările ascultătorilor.
După lansarea primului single, trupa a început să lucreze din greu la primul său album, EP-ul „The Devil's Crown” – lansat în septembrie 2021.
În prezent, cei cinci membri ai trupei compun melodiile care vor fi prezentate pe primul album de studio, care va fi lansat la sfârșitul anului 2022.

Neon Prophecies

Neon Prophecies este o trupa de symphonic deathcore din Bucuresti. Formata in martie 2019, trupa si-a dezvoltat stilul de-a lungul anilor pana a ajuns intr-o zona mai extrema.

Reverse The Moment

“Reverse The Moment” este o trupa de metalcore din Oradea, formata in anul 2016. Trupa este compusa din Bogdan Hasas (Voce/Chitara), Denis Olar (Chitara Lead), Alex Marcon (Bas) si Seba Inocentiu (Tobe).
Trupa a lansat primul E.P. intitulat “Empty Words” in Iulie 2020, alaturi de un videoclip pentru piesa “Suffocating”, iar in prezent lucreaza la primul album full length “The Victim”, ce urmeaza sa fie lansat cat de curand.
“Overthrow”, “Remedy”, “What It Takes”, “The Victim” si “Hollow Eyes”, un featuring cu Shawn Spann, vocalist la trupei “I, The Breather”, au fost lansate ca single-uri ce vor fi incluse pe album si sunt disponibile pe toate platformele de music streaming.


* Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Recomandăm părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiti de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Nu recomandăm participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșarii crizelor de epilepsie.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top