Noutăți și comunicate

Concert aniversar Alternosfera - 25 de ani - la Arenele Romane

11 iulie 2024
Concert aniversar Alternosfera - 25 de ani - la Arenele Romane
Alternosfera va susține un concert aniversar de 25 de ani, la Arenele Romane din București, joi, 11 iulie 2024. Concertul va fi deschis de trupele Domino si Cosmos in Buzunar.


Informații despre eveniment

Alternosfera revine la Arenele Romane si in 2024 pentru show-ul etalon al anului! Trupa sarbatoreste 25 de ani de activitate printr-un concert, pe 11 iulie! Trupa a promis cateva surprize in cadrul celui mai mare show anual al trupei. In deschidere vor urca pe scena Domino si Cosmos in Buzunar.

Domino sunt din Chisinau si abordeaza un rock alternativ cu vadite influente din folclorul romanesc, fapt ce ii face dificil de incadrat la un gen muzical. Au debutat live in 2013 in cadrul unui concert sustinut la Viena, iar de atunci au urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din tara.

Cosmos in Buzunar vin din Republica Moldova si sunt un proiect muzical independent format in martie 2016. Muzica pe care o canta combina diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient si progressive techno. Sunt pasionati de soundul lor asa ca folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- Categoria A - fara loc in fata scenei -129 lei earlybird (primele 200) de bilete, 149 de lei in presale si 170 de lei la intrare
- Categoria B - fara loc, in spatele categoriei A sau cu loc in Arena - 89 lei earlybird (primele 200 de bilete), 109 de lei in presale si 130 de lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Copiii sub 10 ani nu platesc bilet daca sunt instotiti de un adult posesor de bilet.
Concertul are loc in aer liber.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by Radio Guerrilla.


Evenimente recomandate

Top