Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera in Sala Transilvania din Sibiu

ANULAT !!!
7 mai 2022
Concert Alternosfera in Sala Transilvania din Sibiu
Alternosfera va susține un concert în Sala Transilvania din Sibiu, sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu ora 21:00.


Informații despre eveniment

Cunoscută publicului din Sibiu datorită prestațiilor sale extraordinare de pe scenele marilor festivaluri de gen - ARTmania, FOCUS Festival, Alternosfera vor susține pentru prima dată după multă vreme un concert dedicat în exclusivitate fanilor trupei.

Concertul care va avea loc sâmbătă, 7 mai 2022 în Sibiu este încărcat de o importantă notă personală, după cum a declarat trupa:
De aproape două luni de zile, Sibiul a devenit #acasă pentru 3 dintre cei 5 membri ai trupei noastre. Așadar, un concert în acest minunat oraș care ne-a primit cu brațele deschise este modul nostru de a mulțumi oamenilor extraordinari pe care i-am cunoscut aici.
Suntem obișnuiți să cântăm la marile festivaluri ale Sibiului – ARTmania, FOCUS Festival, însă un concert doar al nostru pentru publicul sibian nu am mai avut de mulți ani.

Pregătim un show de proporții pentru evenimentul din 7 mai, care va avea loc în Sala Transilvania.

Avem foarte puțin timp la dispoziție pentru a pregăti toate detaliile însă sperăm că entuziasmul nostru să fie molipsitor și pentru prietenii noștri care ne ascultă :)

Alternosfera te cheamă!
https://www.facebook.com/photo/?fbid=552017352950714&set=a.335975547888230
Este știut faptul că prestaţia lor artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia.

Biletele pentru evenimentul de sâmbătă, 7 mai 2022 s-au pus în vânzare în rețeaua www.iabilet.ro.

Primele 300 de bilete au un preț special - 80 lei. Tariful normal este 100 de lei, iar în ziua concertului biletele se vor putea achiziționa la prețul de 120 lei.

Vezi aici biografia trupei Alternosfera.

Alternosfera înseamnă:
  • Marcel Bostan – voce, clape
  • Marin Nicoara – chitara
  • Sergiu Aladin – chitara
  • Dumitru Costin – bass
  • Nick Russu – tobe

Alternosfera:
www.alternosfera.com
www.youtube.com/alternosferaofficial
www.facebook.com/alternosfera
http://instagram.com/alternosfera
https://music.apple.com/us/artist/alternosfera/1020614844


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top