Noutăți și comunicate

ARTmania Festival se amână pentru anul 2021

23 - 25 iulie 2021
ARTmania Festival se amână pentru anul 2021
Organizatorii ARTmania Festival 2020 au anunțat că festivalul se va amâna pentru anul 2021.
ARTmania Festival 2021 va avea loc in perioada 23-25 ​​iulie 2021, in piata Mare din Sibiu. Lineup-ul anunțat până în acest moment este compus din următoarele trupe: Amon Amarth, Cult of Luna, Clutch, My Dying Bride, Port Noir, Testament și The Vintage Caravan.

Mai multe detalii puteți găsi mai jos, în comunicatul oficial.

Dragi prieteni,

Am început anul acesta cu emoție, lucrând intens pentru a pregăti o ediție aniversară grozavă, care ne-ar fi reunit, să sărbătorim împreună drept o comunitate, fiind 15 ani de când mulți dintre noi ne-am cunoscut. 15 ani în care oameni cu pasiune pentru muzică și pentru cultura rock au venit în Piața Mare a Sibiului pentru a descoperi, a împărtăși experiențe, a se relaxa sau a munci, a se distra și a-și exprima dragostea pentru artă.


În ultimele luni, continuând să lucrăm cu aceeași dedicație pentru pregătirea unei ediții memorabile, ne-am consultat constant cu autoritățile și am monitorizat evoluția acestei situații fără precedent.
Din păcate, focarul de coronavirus a condus deja la amânarea multor alte festivaluri majore și turnee ale trupelor și, pe baza declarațiilor publice ale autorităților, este încă considerat un risc ridicat de organizare a evenimentelor cu o prezență mare. Prin urmare, nu este încă sigur să ne întâlnim din nou și să ne împărtășim pasiunea noastră comună pentru muzică, cultura rock și viață.


De aceea, cu mare tristețe, trebuie să anunțăm că Festivalul ARTmania va fi amânat pentru 2021. Deși încă nu a fost emisă o ordonanță guvernamentală pe această temă, știm că va urma. De asemenea, este imposibil pentru noi să rămânem în această incertitudine, din respect pentru timpul, planurile și rezervările dvs. și pentru colaboratorii noștri. Nu a fost o decizie ușoară de luat (din punct de vedere operațional, administrativ, financiar sau emoțional), dar siguranța publicului nostru, a artiștilor, colegilor și colaboratorilor vine întotdeauna pe primul loc.


Prin urmare, așa cum am menționat deja, cea de-a 15-a ediție a ARTmania Festival va avea loc în vara anului 2021. De vreme ce deja ne ne este dor de voi, și dorim să prindem petrecerea și distracția de care ne-am dorit cu toții, am decis să adăugăm o zi suplimentară la festivalul nostru! Festivalul ARTmania 2021 va avea loc în perioada 23-25 ​​iulie 2021, mai puternic și mai tare.Line-up ARTmania Festival 2021

În ceea ce privește lineup-ul, așa cum a fost anunțat anterior, pentru ediția 2021, am confirmat deja cu (in ordine alfabetica): Amon Amarth, Cult of Luna, Clutch, My Dying Bride, Port Noir, Testament și The Vintage Caravan. Lineup-ul complet, inclusiv noi anunțuri interesante, vor fi comunicate la o dată ulterioară, când vom veni și cu noutăți cu privire la restul spectacolelor, plus câteva completări noi, interesante, care promit o aniversare de 15 ani memorabilă.Bilete ARTmania Festival 2021

În ceea ce privește biletele, toate biletele cumpărate pentru ARTmania Festival 2020 vor fi valabile pentru ARTmania Festival 2021. Cei care aleg să își păstreze biletul pentru 2021 vor primi o reducere de 10% la produsele disponibile pe ARTmania Shop. Mai multe informatii. despre reducere puteți găsi aici: https://bit.ly/FAQ_ARTmaniaFest_Covid19

Cei care nu au reușit să cumpere un permis de festival, dar ar dori să vină la ediția 2021 și să asculte în direct aceste trupe cunoscute pot primi biletul lor 2021, pentru 290 lei + 6% taxe (preț valabil în limita stocului, dar nu mai târziu de 31 iulie 2020), de pe următorul link: www.artmaniafestival.ro


Informații despre rambursări

Deși ne aflăm într-un loc foarte strâns, după 15 ani de eforturi continue pentru construirea unui festival internațional de care ne putem bucura cu toții, știm că unii dintre voi se pot găsi într-o situație similară.


Mulți membri au devenit parte din această comunitate (fie ea în echipă sau în public), unii chiar din 2006. Echipa noastră și festivalul nostru au crescut împreună cu dvs., deoarece am fost aici atât în ​​perioadele fericite, cât și în cele dificile. Aceasta a fost și este în continuare forța noastră motrice, care ne ajută să trecem cu bine de fiecare ediție, indiferent de obstacole, deoarece au fost destule de-a lungul anilor.


Așa cum spuneam, suntem în acest lucru împreună, chiar și atunci când ne aflăm într-o situație dificilă și fără precedent.
Oricât de mult vom aprecia cu adevărat sprijinul vital din partea celor dintre voi care vă vor păstra biletul pentru ARTmania Festival 2021, vom oferi rambursări către posesorii de bilete care se află în dificultate financiară și au nevoie de rambursarea banilor. Cei care au nevoie de o rambursare trebuie să completeze, până pe 3 iulie 2020, formularul disponibil pe următorul link: https://bit.ly/ARTmania_RefundForm. După această dată, toate biletele cumpărate pentru 2020 vor deveni valabile automat pentru 2021.


A trebuit să solicităm un împrumut bancar pentru a putea onora cererile potențiale, deoarece am plătit deja comisioane de ticketing, TVA și impozitul pe venit pentru aceste bilete, plus alte costuri care sunt generate cu mult timp în avans de un astfel de festival și nu pot fi recuperate. Prin urmare, rambursarea poate dura mai mult decât de obicei.Cum puteti sustine festivalul ARTmania

Pentru cei care ne-au întrebat cum pot susține festivalul în aceste momente dificile:
Pe lângă păstrarea biletelor 2020 pentru ediția 2021, am pregătit câteva mărfuri speciale dedicate ARTmania Festival 2020 pe care le puteți găsi aici: https://artmania.ro/shop/


Obțineți aceste tricouri, parkas și măști de ediție limitată și să ne întâlnim din nou sănătoși și fericiți în 2021 în Piața Mare a Sibiului!


După 15 ani de muncă asiduă continuând și reușind să depășim diferite obstacole, viitorul acestui festival - cel mai vechi festival de rock românesc - depinde acum și de sprijinul tău. Deocamdată, ne puteți ajuta păstrând biletul pentru ediția de anul viitor sau cumpărând un suvenir din magazinul ARTmania.


Această furtună în care suntem cu toții este un punct de reper pentru noi și sperăm că încrederea pe care am construit-o unii în alții - participanți la festival și organizatori - ne va ajuta pe toți să ajungem la țărm în siguranță, într-o unitate și mai mare.


Vă mulțumim pentru susținerea continuă și pentru înțelegere.
Aveți grijă unul de celălalt, respectați recomandările oficiale, stați în siguranță!
A ta cu adevărat,
Echipa ARTmania


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.