Noutăți și comunicate

ALTERNOSFERA lansează Bonjour Madame la Brașov

16 decembrie 2022
ALTERNOSFERA lansează Bonjour Madame la Brașov
ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova a lansat recent BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album.

Vineri, 16 decembrie 2022, ALTERNOSFERA va susține un concert electric pentru fanii din Brașov. Evenimentul se va desfășura în Kruhnen Musik Halle iar biletele se pot achiziționa din platforma www.iabilet.ro.

Despre piesa Bonjour Madame, Marcel Bostan declară:
Bonjour... nu este doar echivalentul pentru Bună ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie... sau doar un Adio pe final de toamnă...
Bonjour... este despre vindecare prin sinceritate!
Videoclipul Bonjour Madame: https://youtu.be/lar5Eo28Cdg
Videoclipul piesei BONJOUR MADAME este regizat de către Roman Burlaca, scenariul îi aparține lui Marcel Bostan – solistul vocal și liderul Alternosfera, iar Raluca Aprodu, o foarte cunoscută tânără actriță de teatru și film, joacă personajul principal.
L-am cunoscut pe Marcel pentru prima dată într-o parcare :) Amandoi aveam de alergat în ziua aia. Mi-a povestit despre ideea clipului. Am ascultat piesa pentru prima oară într-o mașină. 3 minute mai târziu vorbeam despre unde și când putem să filmăm videoclipul. Și povestea nu e prezentată pe scurt. Fix așa a fost. Pentru că sunt momente în viață în care nu trebuie să te gândești prea mult la un lucru. El pur și simplu se întâmplă: firesc, frumos și cu bucurie. Dacă e să fac o comparație, a fost cel mai firesc și plăcut “First date” profesional din viața mea.
Raluca Aprodu, actriță
Regizorul videoclipului, Roman Burlaca:
A fost un proiect important pentru mine, cunoșteam muzica Alternosfera încă din copilărie și mi-am dorit să ajung să fac ceva pentru ei. Când mi-a arătat Marcel pentru prima dată piesa am simțit-o din prima și am văzut până la capăt cum trebuie să arate tipologia și trăirile femeii din poveste. Iar când a venit Marcel și a propus-o pe Raluca Aprodu în rolul principal, eram sigur că va ieși un clip pe măsură. Este extrem de frumos să poți crea alături de actori care aduc plus valoare proiectului.
Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.
Recent, Alternosfera a susținut un concert memorabil la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov – parte a proiectului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

INFO BILETE:
Biletele se pot achiziționa din rețeaua www.iabilet.ro la următoarele prețuri: 80 lei acces general și 100 lei în ziua evenimentului.

Alternosfera
www.alternosfera.com
www.youtube.com/alternosferaofficial
https://instagram.com/alternosfera
www.facebook.com/alternosfera
https://music.apple.com/us/artist/alternosfera/1020614844


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top