Noutăți și comunicate

Alternosfera aduce turneul ”Aritmii” si in clubul Quantic din Bucuresti

21 decembrie 2023
Alternosfera aduce turneul ”Aritmii” si in clubul Quantic din Bucuresti
Trupa Alternosfera va aduce turneul "Aritmii" si în Club Quantic din București, joi pe 21 decembrie 2023.


Informații despre turneul Aritmii

După BONJOUR MADAME și IMNURI DE RĂZBOI, Alternosfera lansează ARITMII - cel de al treilea single ce va fi inclus pe viitorul album al trupei.
Evenimentul de lansare a avut loc sâmbătă, pe 11 noiembrie 2023, la Arenele Romane din București, iar turneul național va cuprinde 10 orașe din România si va debuta pe 1 decembrie.
Toate detaliile despre concerte sunt disponibile pe website-ul trupei - www.alternosfera.com dar și pe rețelele de socializare.
Biletele pentru concertul de la BUCUREȘTI se pot cumpăra EXCLUSIV de pe platforma www.iabilet.ro.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame, Imnuri de război.
În 2022, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă:
  • Marcel Bostan - voce, clape;
  • Marin Nicoara - chitară;
  • Sergiu Aladin - chitară;
  • Dumitru Costin - bass;
  • Nick Russu - tobe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top