Noutăți și comunicate

Alternosfera aduce conceptul ”Theatroll” pe scena Salii Palatului

28 ianuarie 2024
Alternosfera aduce conceptul ”Theatroll” pe scena Salii Palatului
Alternosfera va aduce conceptul "THEATROLL " pe scena de la Sala Palatului din Bucuresti, duminică, 28 ianuarie 2024, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Pe 28 ianuarie 2024, BestMusic Live va invita la Sala Palatului din Bucuresti la Alternosfera - Theatroll. Alternosfera te cheamă la primul sau concert de la Sala Palatului! Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird.

THEATROLL a pornit din dorința de a le oferi prietenilor noștri, fanii muzicii Alternosfera, un concept în care cele mai iubite piese ale noastre să fie reinterpretate și cântate pe scenă, alături de orchestră. Pentru THEATROLL vom schimba scena de club și de festival cu o scenă de teatru, unde luminile, decorul și costumele ne vor ajuta să construim, alături de publicul nostru, un nou univers. Acela al CORBULUI TROIAN.

Deși CORBUL TROIAN are aceeași mecanică precum omologul lui legendar, adică infiltrarea, corbul troian este, pentru THEATROLL, cu adevarat un cadou, nicidecum o capcană; CORBUL TROIAN este cadoul nostru pentru fanii Alternosfera; un eveniment pentru care am lucrat în timpul pandemiei, atunci când toate scenele, fie ele de muzică sau de teatru, au fost închise.

Un preview Theatroll | Corbul Troian se poate urmări pe contul de youtube al trupei: https://youtu.be/kl5z1dhW0xE
Biletele au urmatoarele preturi:
  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP 229 lei, Cat A 179 lei, Cat B 139 lei, Cat C 99 lei
  • presale: VIP 249 lei, Cat A 199 lei, Cat B 159 lei, Cat C 119 lei
  • la acces: VIP 280 lei, Cat A 220 lei, Cat B 180 lei, Cat C 150 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing si poate activa dinamic pricing.

Accesul se face incepand cu ora 19:00 iar concertul incepe la ora 20:00.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Artmania & Radio Guerrilla.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă