Cronici / Galerii foto / Interviuri

Rocklaureat in Fabrica cu Trooper, 11 mai 2012

Autor: Lenore, 12 Mai 2012

Trei trupe tinere au participat la concursul "Rocklaureat" din club Fabrica si initiat de Trooper. Concursul avea ca premiu ocazia de a participa in deschiderea concertelor Trooper din viitorul turneu.

Nu o sa insist foarte mult asupra acestui concurs, castigat de trupa Wilder, pentru simplul motiv sa nu eram in club cand s-a desfasurat. Venind de la un alt concert, am ajuns cand Trooper cantau deja a doua piesa, "In Stele".

1-Rockalaureat_in_Fabrica_cu_Tro_zw49gGcyK.jpgNu mai mersesem de aproape un an in clubul Fabrica si aseara mi-am amintit de ce. Clubul asta are nevoie urgenta de o renovare, care sa cuprinda si o aerisire corespunzatoare si niste lumini decente (cu cele 2 reflectoare verzi si cele 2 roz care sunt acum, nu prea faci treaba).

Sunetul era bun, Trooper ca de obicei rupeau scena dar aerul era cu greu respirabil. Tot clubul erau o sauna si inca de la a doua piesa, apele curgeau de pe cei de pe scena. In public, aceeasi caldura insuportabila, pe care eu am mai atenuat-o cu cate o gura de aer de pe afara.

Publicul era format din armata de fani Trooper prezenti cam la toate concertele din Bucuresti, printre care am regasit multi prieteni dragi dar si destul de multi liceeni agitati, ce la fiecare piesa mai in forta se apucau sa se imbranceasca. Nu o sa fiu niciodata de acord cu o astfel de practica la un concert Trooper, mai ales in spatii mici unde exista sansa sa accidentezi pe cineva nevinovat. Coiot i-a avertizat de cateva ori sa nu se accidenteze si din fericire, nu am avut parte de o astfel de situatie.

Am avut parte de o singura balada ("Amintiri"), un cover ("I Want To Break Free") si multe piesa rock precum: "Nu Mai Conteaza", "Tari Ca Muntii", "Doar a Mea", "Strigat", "Solii Turci","Vlad Tepes" si "Vino Cu Mine".

Chiar si in conditiile date, Trooper s-au descurcat excelent, prezentandu-ne un show de nota 10. Coiot, Balaurul, Laurentiu, Oscar si John sunt dovada ca profesionalismul invinge conditiile mai putin bune pe care le ofera unele cluburi din Bucuresti.

Urmatoarea oprire pentru Trooper este astazi (12 mai 2012) la Iasi si apoi, pe 26 mai, in cadrul Free Fest (Bucov).

Rocklaureat in Fabrica cu Trooper, 11 mai 2012
Rocklaureat in Fabrica cu Trooper, 11 mai 2012
Rocklaureat in Fabrica cu Trooper, 11 mai 2012
Rocklaureat in Fabrica cu Trooper, 11 mai 2012
Rocklaureat in Fabrica cu Trooper, 11 mai 2012
Evenimente recomandate

Top