Cronici / Galerii foto / Interviuri

MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club

Autor: Ruxia Sandru, 27 Noiembrie 2012

MANOWAR Release Party - o seara de foc in Fire Club

Sambata 24 noiembrie, fanii MANOWAR s-au adunat, cu mic cu mare, in clubul Fire din capitala pentru a sarbatori lansarea celui de al doisprezecelea album al formatiei. Au fost prezenti fani din mai multe orase, ba chiar si cativa reprezentanti din tara vecina, Bulgaria.

Atmosfera din club s-a animat repede, imediat dupa ora 19.00. Manowall-ul amplasat pe unul dintre pereti a devenit neincapator pentru mesaje adresate trupei, iar primii sositi care au scris un mesaj au primit si obiecte suvenir MANOWAR.

Seara a inceput, in forta, cu auditia albumului, iar piesele noi au fost primite cu entuziasm, de public. Adulti, adolescenti si chiar copii s-au lasat purtati de sonoritatile heavy metal si au infruntat The Lord Of Steel .

Publicul a luat foc odata cu urcarea formatiei TROOPER pe scena. Baietii au pregatit un moment special, interpretand, cu multa convingere si versatilitate, trei piese din repertoriul MANOWAR: "The Gods Made Heavy Metal," "Brothers Of Metal", "The Crown And The Ring". A fost o sesiune serioasa de headbanging pe primele doua melodii, apoi toata lumea a cantat piesa care, de obicei, incheie concertele regilor metalului. Publicul a cerut cu ardoare un bis, iar TROOPER a oferit exact ceea ce sperau cei prezenti: piesa "Tari ca muntii," adevarat element de referinta al repertoriului lor.

Castigatorul concursului de pe pagina de Facebook Rock FM si-a primit premiul (noul CD, tricou, geanta si bandana) pe scena din Fire.

Iar dupa inca cateva piese MANOWAR a venit timpul pentru partea interactiva a serii: concursurile. DJ-ul Rock FM Lucian Boariu a dirijat alaturi de organizatori ostilitatile interactive, iar fanii MANOWAR au luat parte la diverse intreceri ce au avut ca miza produse oficiale oferite de trupa. Primii concurenti s-au duelat in cunoasterea versurilor din melodiile regilor metalului, iar pe langa merchandise au castigat si beri puse la dispozitie de URSUS.

De la poezie s-a trecut la un moment fierbinte, odata cu startul concursului Pleasure Slave. Premiul cel mare pus la bataie a fost un CD cu albumul The Lord Of Steel, iar castigatoarea, pe nume Mirela si l-a adjudecat cu o prestatie cat se poate de convingatoare.

Cinelul cu autografele trupei, un obiect de colectie ravnit de orice fan MANOWAR si-a gasit stapanul tot sambata. Finala concursului derulat de Rock FM, a fost un punct de varf al serii. Daca initial fusesera anuntati 5 finalisti, la lupta din club au luat parte doar 3, adica aceia care s-au achitat si de conditia de a inregistra un material video adresat trupei. Marele invingator, desemnat in urma unui baraj ce a inclus intrebari despre formatia MANOWAR, a fost Marian din Bucuresti.

Chitara oferita de Muzica Store, a fost o alta atractie a evenimentului, mai ales ca s-a odihnit pe scena, in vazul tuturor, intreaga seara. Tragerea la sorti a avut loc la miezul noptii, iar daca primul numar extras din urna nu a fost validat deoarece titularul nu avea asupra sa un produs oficial MANOWAR, a doua extragere a fost cu noroc: chitara a intrat in posesia unui bucurestean, pe nume Cosmin.

Partyul a continuat cu un concurs de headbanging, la care lupta a fost stransa si s-a derulat in mai multe serii consecutive, pana s-a reusit desemnarea celor mai tari headbangeri. Showul concurentilor clasati pe primele 3 locuri a fost recompensat cu produse oficiale MANOWAR.

O surpriza de proportii s-a petrecut cand pe scena a urcat castigatorul chitarei oferite de Muzica Store si a anuntat ca, in spiritual fratiei metalului, cedeaza premiul unui prieten, pe care il considera cel mai inflacarat fan MANOWAR. Pentru a nu ofensa pe nimeni Cosmin a facut precizarea este vorba de "cel mai inflacarat dintre cei pe care ii cunosc eu," iar instrumentul a ajuns in cele din urma in posesia lui Angel din Bucuresti.

Tot Angel, un personaj popular printre metalistii din capitala, a castigat si finala concursului pentru cel mai metal outfit, desfasurat pe Metalhead.

Cei puternici s-au intrecut la scandenberg, iar pe langa produsele oficiale s-au bucurat si de premiul venit din partea URSUS, apoi partyul a continuat pe riffuri MANOWAR pana aproape in zori.

Evenimentul a marcat lansarea albumului The Lord Of Steel si a fost realizat cu sprijinul Rock FM, Ursus, Muzica Store, Art Photo Studio, Print Design Tipografie si Fire Club.
MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club
MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club
MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club
MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club
MANOWAR Release Party – o seara de foc in Fire Club
Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top