Cronici / Galerii foto / Interviuri

HolyHell la The Rock Temple in Olanda

Autor: Ruxia Sandru, 27 Octombrie 2010

In week-end-ul care s-a incheiat, HolyHell a sustinut primul show in calitate de headliner, in Olanda si a cantat la Metal Female Voices Fest din Belgia.

La ambele evenimente, trupa s-a bucurat de aprecierea publicului si de reactii entuziaste. La "The Rock Temple", in Olanda, a fost un concert tipic de club. Intre scena si public nu a existat nici o bariera, iar cei de la HolyHell s-au bucurat din plin, atat de apropierea de public cat si de postura de headliner.

(1)holyhell-la-the-rock-temple-in-olanda_90393.JPG

Maria Breon (voce), Joe Stump (chitara), Jay Rigney (bass), Francisco Palomo (clape) si Rhino (tobe) au oferit un show complet si complex, au comunicat cu cei prezenti si au facut cam tot ceea ce face o trupa de calibru.In timpul show-ului de doua ore, HolyHell a cantat toate piesele de pe albumul omonim, lansat in vara lui 2009.

Pentru publicul din Olanda, majoritatea melodiilor erau deja cunoscute, asa ca atmosfera din "The Rock Temple" a fost de exceptie. Piesa "The Fall", o balada vibranta , care pune in valoare vocea solistei Maria Breon, a fost unul din momentele cele mai reusite ale serii, cu atat mai mult cu cat a fost prezentata live, pentru intaia oara.

(3)holyhell-la-the-rock-temple-in-olanda_51089.JPG

Pe langa piesele proprii, HolyHell a cantat si patru cover-uri: "Holy Diver" si "Children of the Sea", din repertoriul lui Dio, la care s-au adaugat "Heartbreaker" (Pat Benatar) si "The Rising Force" (Yngwie Malmsteen). Maria a atacat cu usurinta chiar si pasajele cele mai dificile, iar Francisco Palomo a impresionat publicul cu prestatia intensa si spectaculoasa.

(8)holyhell-la-the-rock-temple-in-olanda_3706.JPG

Bine cunoscutul shredder Joe Stump a cantat impecabil, iar Jay Rigney si Rhino nu au fost cu nimic mai prejos: au cantat exact, au dat greutate, s-au completat reciproc si au desavarsit prestatia trupei.

(10)holyhell-la-the-rock-temple-in-olanda_40092.JPG

Dupa concert, membrii HolyHell au revenit in mijlocul publicului, au stat de vorba cu toata lumea, s-au lasat fotografiati ai au dat autografe pana tarziu in noapte.

Pozele sunt realizate de Udo Sapper.
Ruxia Sandru
HolyHell la The Rock Temple in Olanda
HolyHell la The Rock Temple in Olanda
HolyHell la The Rock Temple in Olanda
HolyHell la The Rock Temple in Olanda


Evenimente recomandate

Top