Cronici / Galerii foto / Interviuri

Galerie foto MUM 36 - Neokhrome si Reborn in Ageless Club, 4 ianuarie 2014

Autor: Cezar, 5 Ianuarie 2014

Galerie foto Metal Under Moonlight XXXVI din 4 ianuarie 2013, cu trupa Neokhrome din Ungaria. In deschidere au cantat cei de la Reborn.

Organizatorii au ales sa lase intrarea libera la acest eveniment datorita unor conjuncturi favorabile, drept pentru care peste 200 de persoane au venit aseara in Ageless Club la primul concert de black metal din anul 2014.

Evenimentul a fost organizat sub egida Metal Under Moonlight, fiind a 36-a editie. Trupa din deschidere - Reborn - a incalzit bine publicul cu riff-uri grele si energice. Nu a durat mult pana a aparut primul mosh-pit in fata scenei, urmat de crowdsurfing si cateva ture de pogo traditional. Per total a fost un show ok.

La ora 22:00 au intrat pe scena ungurii de la Neokhrome. Nu stiu de ce, insa acum au sunat mult mai bine ca data trecuta. Baietii s-au simtit foarte bine pe scena, iar publicul a sustinut trupa pana la sfarsitul concertului. Au cantat in premiera 2 melodii de pe viitorul album - va iesi undeva in 2014 - si pot spune ca a sunat foarte bine!

Per total, un show la fix pentru a ne trezi dupa un revelion fara zapada, insa plin de energie si muzica buna!

Cezar
Neokhrome, Ageless Club, Metal Under Moonlight
Neokhrome, Ageless Club, Metal Under Moonlight
Neokhrome, Ageless Club, Metal Under Moonlight
Reborn, Ageless Club, Metal Under Moonlight
Reborn, Ageless Club, Metal Under Moonlight
Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top