Cronici / Galerii foto / Interviuri

Galerie foto Alternosfera si Longa in Turbohalle

Autor: Cezar, 9 Decembrie 2012

Galerie foto Alternosfera si Longa la Turbohalle Bucuresti, in data de 8 decembrie 2012.

Cand am ajuns la Turbohalle, coada de la intrare era deja in afara holului, insa in jur de ora 21:00, cand s-a dat drumul la public, coada se intinsese pana pe strada. E prima oara cand merg in aceasta locatie, si pot spune ca sunt placut impresionat: jetoane, garderoba, organizare buna, locatie perfecta pentru concerte mari.

Galerie_foto_Alternosfera_si_Longa

La ora 23:00 si-au facut aparitia cei de la Longa, o trupa venita tocmai din Transnistria. Un sound modern, energic, ce combina rock-ul cu tot felul de sunete interesante. Vocea a fost exact pe stilul propus de trupa si publicul a reactionat foarte bine pentru o prima aparitie.

9-Galerie_foto_Alternosfera_si_L_rUItKxlAR.png

Nu a durat mult si cei de la Longa au predat scena trupei Alternosfera. Atmosfera de la prima si pana la ultima piesa a fost incredibila: toata lumea canta cu trupa, toti sareau in sus, isi agitau pletele, mainile erau in aer, ce sa mai, exact cum trebuia sa fie! Toata lumea astepta acest concert cu nerabdare si toata asteptarea a meritat din plin!

36-Galerie_foto_Alternosfera_si_L_qrEUCs6DlJ.png

Marcel Bostan, vocalul trupei, a fost intr-o forma exceptionala, publicul simtind acest lucru de la prima melodie. Baietii nu au fost mai prejos! Noul tobosar batea ca un ceas in timp ce colegii adaugau reteta lor secreta de sunete pentru bine-cunoscuta Alternosfera!

Au cantat melodii de pe noul lor album - Virgula - dar si de pe fostele albume mai cunoscute, intr-o interpretare deosebita. Surpriza serii a fost piesa Inchisoarea alba, o piesa mai rar auzita la concertele Alternosfera. Foarte multi prieteni asteptau de mult sa auda piesa aceasta live... intr-un cuvant: flawless!

30-Galerie_foto_Alternosfera_si_L_oZuPO50fo.png

Sunetul a fost impecabil, volumul a fost exact la fix, luminile au fost halucinante. Se vede ca au pus foarte mult in efort in acest spectacol, intrucat au venit ei cu toate sculele pentru a se asigura ca totul va iesi perfect.

In opinia mea, apogeul serii a fost piesa Flori de Mai. Am filmat un pic cu telefonul sa va arat si voua atmosfera... pur si simplu incredibil! Peste 2000 de oameni au venit sa vada Alternosfera, dupa cum veti vedea in pozele din galeria foto de mai jos...

http://www.youtube.com/watch?v=dAqMCqnSjl4&feature=player_embedded  


Am plecat dupa concert cu un singur gand... Cand e urmatorul concert Alternosfera in Bucuresti?! Mai vreau Alternosfera!!!

Pana atunci, va las cu galeria foto de mai jos!

Cezar
Victor Cosparmac, Alternosfera, Turbohalle, 8 decembrie 2012
Serghei Aladin, Alternosfera, Turbohalle, 8 decembrie 2012
Marin Nicoara, Alternosfera, Turbohalle, 8 decembrie 2012
Anatolii Pugaci, Alternosfera, Turbohalle, 8 decembrie 2012
Evenimente recomandate

Top