Cronici / Galerii foto / Interviuri

ERA DECAY - Deathtrap

Autor: Titus, 31 Decembrie 2011

(1)ERA_DECAY_-_Deathtrap_3U7Sp49aJ7.jpgTRUPA: ERA DECAY
ALBUM: Deathtrap
FORMAT: EP
DATA APARITIEI: 2011
CASA DISCURI: autoprodus

nota 8/10.00

COMPONENTA:

Sandru Serban - voce
Suciu Alex - tobe
Colodiuc Calin - chitara

1. Deathtrap
2. Poisoned
3. World's Decay
4. Unchained
5. Cooldown
6. Damned

Tanara gasca suceveana de metal greu, 4 CDuri in 4 ani, din care doua albume. Poate stiati de Shadowsong, poate ati prins acum mai bine de zece ani inceputurile God sau efemera existenta a formatiei New Age, dar nu stiati de Era Decay si de harnicia lor, nu?

Ambitiosul trio a avut activitate sustinuta, raplatita cu o serie consistenta de piese pe care le-au urcat pe cele 4 discuri, din care 6 si-au gasit locul pe acest recent EP, primul careia avem ocazia sa-i facem o recenzie.

Fara concerte sustinute de celebritati de afara, fara pretentii de vedete, Era Decay a pornit cu indrazneala pe drumul death metalului melodic. Prea tarziu pentru asa ceva? Probabil ca nu, tinand cont ca At The Gates s-au apucat din nou de treaba (ca sa facem o paralela la distanta). Si mai interesant este ca formatia pornise dintr-o radacina doom metal, fata de care se departeaza destul de mult pe materialul din 2011. EP lucrat binisor, cu idei notabile, insa si cu un mare minus: productie sub potentialul unui astfel de CD, dezechilibrat ca sunet.

Desigur, albumul e inregistrat cu buget minim, insa asteptam o imbunatatire pe materialele urmatoare. Nu de alta, dar imaginatie artistica este cat cuprinde!

http://www.eradecay.tk

Titus Constantinescu


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă