Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronica si foto Blackbeers in Gyuri's Pub

Autor: Cezar, 4 Iunie 2011

Vineri de dimineata am vorbit cu colegii din trupa (Dream Dealers) sa iesim si noi la o bere si sa ascultam o muzica live. Am deschis calendarul Let's Rock, m-am uitat cam ce se canta, si am ales sa mergem la concertul Blackbeers - o trupa de rock celtic. Vroiam sa merg mai demult sa ii vad dar mereu intervenea cate ceva.

1-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__Dbp2PTmx.jpg
Si uite asa vineri pe la ora 21 eram in Gyuri's Pub, prima data cand merg acolo. Atmosfera e placuta, scena e la o dimensiune bunicica, iar luminile sunt calde si interesante. Am luat fiecare cate o bere/suc si a inceput concertul.

Din primele acorduri se prevedea o seara vesela, cu muzica traditionala irlandeza despre bere, femei si distractie. Sunetul lor a fost foarte bine legat - din cate am inteles au venit cu sonorizare proprie.

41-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__hwkey1I3.jpg
Repertoriul a cuprins cantece traditionale dar si coveruri dupa trupe celebre gen Flogging Molly, Thin Lizzy si altele. Au cantat in doua reprize, prima axata mai mult pe cantece traditionale, iar a doua un pic mai punk-ish :)

Sectia ritmica a fost la fix, tobosarul adaptandu-se foarte bine. Din cate am vorbit cu Peter, este destul de nou in trupa, iar din ce am vazut pe scena le are omul, as spune chiar spre metale extreme :)) Am vazut in actiune si noul bass al lui Adi, un Warwick sexos cu 5 corzi... bass adevarat nu alta.

49-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__8vg21qyuL.jpg
Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca erau relaxati si se simteau bine oamenii pe scena! Aceasta energie o transmiteau si la public in mod categoric nu numai prin starea lor de bine, dar si prin muzica ce te indemna sa zambesti si sa mai dai noroc cu o bere extra alaturi de ei.

Pentru un moment scurt ma apucase dansul irlandez dar totusi... sa nu intram in povesti de genul :))))

21-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__ItBf7areY.jpg
Un moment destul de haios a fost penultima melodie. Cineva de la bar se ridicase si statea aproape de scena uitandu-se ingrijorator asa spre ei, privirea aia de genul: oamenii astia nu cumva sunt prea zgomotosi ? sa le zic, sa nu le zic... Peter a avut prezenta de spirit si a spus: Pentru ca e tarziu si sa nu deranjam, vom canta o balada. A inceput el frumos cu chitara + voce, barmanul s-a calmat si s-a dus inapoi, dar dupa nici 10-15 secunde au inceput toti cu un punk din ala adevarat irlandez! Mi s-a parut geniala faza, hahahaha, i-au pacalit!

Au terminat intr-un registru vesel si energic, iar lumea i-a aplaudat, pe buna dreptate.

In seara asta Blackbeers au mai castigat fani cu siguranta. Ii puteti gasi pe http://www.blackbeers.com sau pe facebook la http://www.facebook.com/pages/Blackbeers/143643595682975?ref=ts&sk=wall .

Until next time... ROCK si voie buna!
Cezar

Blackbeers in Gyuri's Pub
Blackbeers in Gyuri's Pub
Blackbeers in Gyuri's Pub
Blackbeers in Gyuri's Pub
Evenimente recomandate

Top