Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronica si foto Blackbeers in Gyuri's Pub

Autor: Cezar, 4 Iunie 2011

Vineri de dimineata am vorbit cu colegii din trupa (Dream Dealers) sa iesim si noi la o bere si sa ascultam o muzica live. Am deschis calendarul Let's Rock, m-am uitat cam ce se canta, si am ales sa mergem la concertul Blackbeers - o trupa de rock celtic. Vroiam sa merg mai demult sa ii vad dar mereu intervenea cate ceva.

1-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__Dbp2PTmx.jpg
Si uite asa vineri pe la ora 21 eram in Gyuri's Pub, prima data cand merg acolo. Atmosfera e placuta, scena e la o dimensiune bunicica, iar luminile sunt calde si interesante. Am luat fiecare cate o bere/suc si a inceput concertul.

Din primele acorduri se prevedea o seara vesela, cu muzica traditionala irlandeza despre bere, femei si distractie. Sunetul lor a fost foarte bine legat - din cate am inteles au venit cu sonorizare proprie.

41-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__hwkey1I3.jpg
Repertoriul a cuprins cantece traditionale dar si coveruri dupa trupe celebre gen Flogging Molly, Thin Lizzy si altele. Au cantat in doua reprize, prima axata mai mult pe cantece traditionale, iar a doua un pic mai punk-ish :)

Sectia ritmica a fost la fix, tobosarul adaptandu-se foarte bine. Din cate am vorbit cu Peter, este destul de nou in trupa, iar din ce am vazut pe scena le are omul, as spune chiar spre metale extreme :)) Am vazut in actiune si noul bass al lui Adi, un Warwick sexos cu 5 corzi... bass adevarat nu alta.

49-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__8vg21qyuL.jpg
Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca erau relaxati si se simteau bine oamenii pe scena! Aceasta energie o transmiteau si la public in mod categoric nu numai prin starea lor de bine, dar si prin muzica ce te indemna sa zambesti si sa mai dai noroc cu o bere extra alaturi de ei.

Pentru un moment scurt ma apucase dansul irlandez dar totusi... sa nu intram in povesti de genul :))))

21-Cronica_si_foto_Blackbeers_in__ItBf7areY.jpg
Un moment destul de haios a fost penultima melodie. Cineva de la bar se ridicase si statea aproape de scena uitandu-se ingrijorator asa spre ei, privirea aia de genul: oamenii astia nu cumva sunt prea zgomotosi ? sa le zic, sa nu le zic... Peter a avut prezenta de spirit si a spus: Pentru ca e tarziu si sa nu deranjam, vom canta o balada. A inceput el frumos cu chitara + voce, barmanul s-a calmat si s-a dus inapoi, dar dupa nici 10-15 secunde au inceput toti cu un punk din ala adevarat irlandez! Mi s-a parut geniala faza, hahahaha, i-au pacalit!

Au terminat intr-un registru vesel si energic, iar lumea i-a aplaudat, pe buna dreptate.

In seara asta Blackbeers au mai castigat fani cu siguranta. Ii puteti gasi pe http://www.blackbeers.com sau pe facebook la http://www.facebook.com/pages/Blackbeers/143643595682975?ref=ts&sk=wall .

Until next time... ROCK si voie buna!
Cezar

Cronica si foto Blackbeers in Gyuri's Pub
Cronica si foto Blackbeers in Gyuri's Pub
Cronica si foto Blackbeers in Gyuri's Pub
Cronica si foto Blackbeers in Gyuri's Pub
Te-ar mai putea interesa

Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.