Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronica MotorAct in Club Control, 30 noiembrie 2010

Autor: Lenore, 3 Decembrie 2010

Marti, 30 noiembrie 2010, turneul MotorAct ajunge si in Bucuresti. Dar cine sunt MotorAct? Sunt 3 muzicieni ce activeaza in trupa bucuresteana Act ce s-au decis sa faca un tribut mai marilor Motorhead.

Galerie Foto MotorAct in Club Control, 30 noiembrie 2010(galeria foto poate fi vazuta aici)

Nu eram decisa daca sa ma duc sa ii vad sau nu la treaba dar intr-un final ma decid sa ies din casa si sa dau piept cu frigul pentru o portie de rock. Locatia? Club Control, calc pentru prima data acolo si impresia pe care mi-o lasa este de subsol neaerisit unde sa iti bei mintile. Spre surprinderea mea, lume multa in club pentru o zi a saptamanii, dar cei mai multi nu erau veniti acolo pentru concert ci probabil pentru o bere sau discoteca de dupa.

Publicul a fost singurul minus al acestei seri si nu pentru ca nu s-ar fi manifestat destul de zgmotos dar in afara de prietenii trupei si cativa curiosi, publicul bucurestean a cam lipsit de la acest eveniment.

Galerie Foto MotorAct in Club Control, 30 noiembrie 2010
In fine, cu o mica intarziere, cei 3 membri ai MotorAct isi fac aparitia pe scena din Control. Sunetul e bun, playlistul ales cu grija si prestatia trupei impecabila. Vocea lui George seamana foarte bine cu cea a lui Lemmy, Vlad executa niste solo-uri de chitara naucitoare iar tobele sunt fix acolo si atunci cand trebuie. Se vede ca avem de-aface cu niste muzicieni experimentati care canta la fel de bine in fata a 50 sau 5000 de oameni.

Imi place playlistul ales, chiar daca eu nu sunt neaparat un fan Motorhead. Trecem prin "Born to raise hell", "Stay clean", "Hellraiser", "I ain't no nice guy". Avem parte si de un cover la cover daca e sa o luam asa la piesa "Enter sandman". Se vede ca fanii Motorhead iubesc si Metallica, la piesa asta se canta cel mai mult.

Galerie Foto MotorAct in Club Control, 30 noiembrie 2010

La bis avem parte de "Ace of spades" (nu putea sa lipseasca) si "Killed by death". Per total, un concert foarte bun pentru cei 3 MotorAct si o atmosfera frumoasa intre prieteni.

Dupa ce se termina concertul, surpriza, oamenii aduc deja platanele si se pregatesc de house... sad but true!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top