Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronica Iris si Voodoo in Jukebox, 24 februarie 2012

Autor: Lenore, 2 Martie 2012

A trecut mai bine de o saptamana de la acest eveniment marcant din luna februarie. Chiar in ziua de Dragobete, Iris si Voodoo ne-au dat intalnire in Jukebox Avenue pentru o portie de muzica de calitate si multa buna dispozitie.

In numar foarte mare, fanii celor doua trupe mai sus mentionate au spus prezent la acest eveniment. O parte din atmosfera frumoasa de la acest concert a fost asigurata de publicul minunat ce a aclamat prestatia celor de pe scena in fiecare moment.

Voodoo au dat startul distractiei si au vrajit publicul din prima secunda, asa cum doar ei pot sa o faca. A fost un concert special pentru Voodoo, mai ales ca a fost primul in compania noului lor basist, Serban (ce activeaza si in trupa White Walls). Observ ca Voodoo sunt din ce in ce mai apreciati, ceea ce ma bucura fiindca le-am urmarit evolutia in timp si sunt o trupa ce merita sa cante mereu cu sala plina.

Setlistul lor a fost format din piese proprii ("Self Destruction", "Reach For the Sky") dar si coveruri ale unor piese precum "Another Day In Paradise" (Phil Collins) sau "No Woman, No Cry" (Bob Marley). Show-ul a fost presarat cu momente inedite: Cosmin a cantat si el cu vocea, Cristi a venit de mai multe ori in fata publicului pentru reprezentatii inedite departe de tobele unde sta de obicei, a avut loc si un "duel" cu un pusti ce a batut la tobe. Concluzionand, a fost un concert excelent pentru Voodoo!

Dupa o pauza de mai bine de jumatate de ora, Iris au pasit pe scena din Jukebox. Nu degeaba sunt una dintre trupele romanesti cele mai iubite, au reusit sa faca un spectacol reusit fara nici un fel de artificii sau alte nebunii pe scena. A fost suficient sa vina si sa cante ca sa electrizeze publicul prezent la concert.

Cristi a fost intr-o forma vocala foarte buna si desi nu foarte comunicativ cu publicul, s-a dovedit a fi o prezenta carismatica pe scena. Ultima data i-am prins in concert in deschidere la Alice Cooper, unde nu am fost impresionata de prestatia lor. De Dragobete insa, muzica Iris mi-a mers la suflet si am reusit sa ma bucur de atmosfera frumoasa intretinuta de trupa. "Eu Si Cu Tine", "Baby", "Vino Pentru Totdeauna", "Noaptea" au fost doar cateva dintre piesele ce ne-au incantat in prima parte a concertului.

Din concert nu au lipsit nici "Lady In Black", "Casino", "De Vei Pleca", "Sa Nu Crezi Nimic", "Somn Bizar" sau "Pe Ape". Iris ne-au oferit cele mai bune piese ale lor, o istorie incredibila pe scena rock din Romania ce s-a reluat chiar in fata noasta.

"Floare De Iris" si "Stada Ta" au fost ultimele piese pe care le-am prins din concert, m-am retras inainte de final, rapusa de oboseala unei saptamani pline. A fost frumos, un concert ce va ramane in amintirea mea pentru totdeauna, un concert intre prieteni, un cadou ideal de Dragobete.

Multumiri speciale merg catre Blackhawk Security, care a asigurat excelent paza si la acest concert. Mai mult, ei au oferit fotografilor un spatiu dedicat in fata scenei pe tot parcursul show-ului Iris.

In nebunia zilei de vinerea trecuta am reusit performanta de a imi pierde buletinul in drum spre sau de la concert, dar multumita unui alt fan Iris l-am recuperat in doua zile. Publicul Iris este format din oameni de calitate, poate mai putin oameni care merg in mod uzual la concerte de rock si metal, dar cu siguranta oameni cu suflet mare ce nu se sfiesc sa ajute pe cineva la nevoie. Multumesc, Ana!

O galerie foto de la acest eveniment puteti vedea aici: reviews/Galerie+Foto+Iris+si+Voodoo+in+Jukebox+24022012_364.html

Hai cu rocku'!
Cronica Iris si Voodoo in Jukebox, 24 februarie 2012


Evenimente recomandate

Top