Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronica Hugh Laurie and The Copper Bottom Band la Sala Palatului, 12 iulie 2014

Autor: Lenore, 14 Iulie 2014

Sambata, 12 iulie 2014, Sala Palatului din Bucuresti si-a deschis portile pentru a primii fanii entuziasti ai muzicianului Hugh Laurie. Acesta nu a venit singur, ci insotit de trupa The Copper Bottom Band, o formatie de muzicieni exceptionali ce au fost prezentati ca "cea mai buna formatie din lume" de catre domnul Laurie.

Scena era pregatita ca un spatiu familiar, cu lampadare si diverse alte decoratiuni ce ne duceau cu gandul la o sufragerie de pe timpuri stravechi. Putin dupa orele 20:00, trupa si-a facut aparitia pe scena, in aplauzele unei sali arhipline.

Hugh Laurie si-a propus sa aduca in atentia publicului piese mai vechi (piese de a caror "vechime" s-a legat de-a lungul serii), piese blues ce nu ar trebui sa moara niciodata. A fost jovial si deschis, se vede ca se foloseste de talentele sale de comedian si actor atunci cand este pe scena si reuseste sa cucereasca publicul in cateva clipe. Ne-a salutat cu "Buna seara, Bucuresti" si a multumit de nenumarate ori in limba romana. Show-ul a inceput intr-o nota mai mult decat pozitiva, cu piesa "Let The Good Times Roll", la care publicul a participat activ.

Discursurile lui Hugh Laurie dintre piese au facut deliciul publicului, a fost o combinatie ideala de umor englezesc si actorie, un dialog cu publicul asa cum rar ne este dat sa vedem la un concert.

The Copper Bottom Band au fost fenomenali, au facut o buna parte din show. Vocile interpretelor Jean McClain si Gaby Moreno au rasunat in Sala Palatului si s-au auzit impecabil.

Momentul meu preferat din show a fost tango-ul argentinian "El Choclo/Kiss Of Fire", cand Hugh Laurie ne-a oferit si o mica demonstratie a talentelor sale de dansator.

Totodata, mi-au ramas in minte piese precum "What Kind Of Man Are You", "You Don't Know My Mind" sau "Lazy River". Ascultasem albumele "Didn't It Rain" si "Let Them Talk" inainte de concert, insa experienta live a depasit orice asteptari. Va mai spun ca de-a lungul show-ului, pe langa glume a fost loc si de niste whisky servit celor din trupa, un moment aplaudat si presarat cu numeroase glume.

A fost o experienta cu totul si cu totul speciala, sa-l vedem pe Hugh Laurie pe scena in postura de vocalist, pianist si chitarist. Multumim tuturor celor implicati in organizarea acestui concert si speram sa ne reintalnim cat de curand cu Hugh Laurie si trupa sa.

Let The Good Times Roll!

AncaSetlist:

Iko Iko (The Dixie Cups cover)

Let the Good Times Roll (Shirley & Lee cover)

Evenin' 

Buona Sera Senorita [Louis Prima] 

What Kind of Man Are You (Ray Charles cover)

Day & Night 

El Choclo / Kiss Of Fire 

So Damn Good 

Send Me to the 'Lectric Chair (Bessie Smith & Her Blue Boys cover)

You Don't Know My Mind (Lead Belly cover)

The Weed Smoker's Dream 

Lazy River 

Didn't It Rain 

St. James Infirmary (Louis Armstrong cover)

Louisiana 1927 (Randy Newman cover)

Wild Honey 

I Hate a Man Like You 

I Wish I Knew How it Would Feel to Be Free (Billy Taylor cover)

Green Green Rocky Road (Dave Van Ronk cover)

 

Encore:

Changes 

You Never Can Tell (Chuck Berry cover)

 

Cronica Hugh Laurie and The Copper Bottom Band la Sala Palatului, 12 iulie 2014


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă