Cronici / Galerii foto / Interviuri

Cronică de concert Dirty Shirt - lansare ”Get Your Dose Now” la Quantic, 1 aprilie 2022

Autor: Ion-Valentin Ceausescu, 3 Aprilie 2022

Dirty Shirt a scos un nou album, Get your dose now, în care, ca de obicei, combină muzica metal, rock, metalcore,hardcore cu muzica populară românească și rezultatul este unul cât se poate de frumos. Cu mai multe piese în engleză decât de obicei și cu una dintre cele mai catchy piese ale lor, Geamparalele (care sunt sigur că va face deliciul concertelor de acum înainte), noul material este unul care conține 9 piese numai bune de puse pe repeat.

(1)cronica-de-concert-dirty-shirt-lansare-get-your-dose-now-la-quantic-1-aprilie-2022_a737b7.jpgCel de-al șaselea material discografic al maramureșenilor a beneficiat de trei videoclipuri de promovare care ne-au trezit interesul asupra întregului.

Conceptul grafic este unul inspirat și completează imaginea pe care trupa și-a creat-o de-a lungul anilor. Dirty Shirt este una dintre puținele trupe românești care au înțeles că pe lângă o muzică bună e nevoie și de o promovare bună, de o imagine coerentă, de ceva pe care fanii să-l recunoască și care să le diferențieze de alte trupe.

Fiindcă un nou album merge mână în mână cu o serie de concerte, Dirty Shirt a pornit într-un mic turneu de promovare. Primul concert l-au avut în București, în Club Quantic, pe 1 aprilie 2022 și, fără glumă, a fost un concert excelent. Cu 14 muzicieni pe scenă, cu multe piese noi în primă audiție, cu momente melodice, cu unele brutale, trupa a cântat cam o oră și patruzeci de minute.

Galerie foto

Galerie foto Dirty Shirt - Lansare ”Get Your Dose Now” la Quantic, 1 aprilie 2022, Autor: Lenore

Pe la mijlocul concertului au cântat câteva piese mai „neserioase”, zic ei, care ar fi mers la Eurovision, și care au sunat foarte bine live. Concertul a început la ora 21.00 cu Put it one și a continuat cu 18 piese din toată discografia trupei, evident, cu axare pe noul album pe care îl promovează. Cu toate că s-a plâns că au emoții și că nu au mai cântat de mult, nu au fost probleme și toată seara a fost o bucurie pentru sutele de oameni prezenți pentru a susține trupa și pentru a se bucura de muzica pe care o iubesc.

Setlist:
  1. Intro – Ciocârlia
  2. Put it on
  3. Fake
  4. Nem Loptam
  5. Nice song
  6. Hora lentă
  7. Geamparalele
  8. Pretty faces
  9. Cand s​-​o​-​mpartit norocu' (1&2)
  10. Dope A Min
  1. What's going on
  2. Hot for summer
  3. New conspiracy
  4. Saracă inima me
  5. Bad apples
  6. Dirtylicious
  7. Maramu
  8. Pălinca – Latcho drom
Bis:
  1. Resonate

Vezi galeria foto a evenimentului la

  • Galerie foto Dirty Shirt - Lansare ”Get Your Dose Now” la Quantic, 1 aprilie 2022


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top