Cronici / Galerii foto / Interviuri

Conferinta de Presa Scorpions, Sting and Blackout World Tour 2011

Autor: Liviu, 8 Iunie 2011

Turneul Scorpions, Sting and Blackout World Tour 2011, se opreste maine, pe data de 9 iunie 2011 si la noi in tara in Bucuresti la Zone Arena. Acest turneu este cel de adio al formatiei iar cu aceasta ocazie baietii de la Scorpions au luat parte la probabil ultima lor conferinta de presa de la noi din tara.

La conferinta de presa au fost prezenti Klaus Meine, Rudolf Schenker, James Kottak si Pawel Maciwoda (Matthias Jabs find ulterios scuzat de cologi motivand ca este invitat o nunta in Ungaria) si inca de la inceput am fost informati ca o sa avem doar 30 de minute la dispozitie si ca in principiu o sa putem pune cam 5-6 intrebari cu totii. Din fericire, nu stiu stiu exact cat a durat conferinta dar am reusit sa punem mult mai mult de 6 intrebari.

Inca din momentul in care cei 4 membri Scorpions au intrat pe usa toata sala s-a luminat de bucurie dupa care a urmat un rand sanatos de aplauze.

Se putea citi bucuria pe fetele baietilor cand au vazut o sala plina de fotografi, cameramani si reporteri iar dupa o scurta introducere a organizatorului si doua trei vorbe ale lui Klaus a inceput focul de intrebari.

Intrebarile au variat de la cele mai clasice cum ar fi "Care este cea mai frumoasa amintire din cariera?" pana la discutii despre suflete pereche.

Cei mai vorbareti de la conferinta au fost Klaus si Rudolf care au raspuns la marea parte a intrebarilor fiind intrerupti din cand in cand de Pawel. Cei doi ne-au povestit cele mai frumoase amintiri din carira lor de pana acum si cele mai frumoase amintiri din Romania, povestinu-ne chiar si despre primul concert pe care l-au avut in Romania si despre conferinta de presa "in stil comunist" de care au avut parte in acel moment.

Conferinta a continuat cu o discutie foarte lunga intre ei si presa, prilej de glume si mistouri din partea lor astfel reusind sa ne capteze si mai mult interesul si sa ne faca sa radem.

Imi pare rau ca nu va pot povesti mai mult de la aceasta conferinta si sa va detaliez raspunsurile lor, dar am fost foarte ocupat sa fac si poze si mi-a fost mai greu sa multi-task.

In orice caz cei de la Scorpions ne-au asigurat ca daca maine va fi o vreme urata vor fi nevoiti sa "Rock us like a hurricane" ! _--/

Va asteptam maine in numar cat mai mare sa ii aplaudam pentru ultima oara in Romania (sau poate nu pentru ultima oara...) pe legendarii Scorpions.

So... Rock you all like a hurricane!

Scorpions
Scorpions
Scorpions
Scorpions
Scorpions
Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top