Cronici / Galerii foto / Interviuri

Concert Alternosfera, Mat, Toy Machines si Band For Rent in Wings Club

Autor: Cezar, 30 Mai 2011

Mai jos puteti vedea o galerie foto de la concertul trupelor Alternosfera, Mat, Toy Machines si Band For Rent din Wings Club, de duminică, 29 mai 2011. Evenimentul a fost organizat de MetalSupport si face parte din turneul de promovare a albumului Alternosfera - Virgula.

1-Galerie_foto_concert_Alternosf_TIjww1il1A.jpg

Intr-un cuvant, concertul Alternosfera a fost PERFECT! Atmosfera incendiara, la propriu!


Prima trupa a fost Band for Rent, o trupa decenta as putea spune. Mai au de lucru baietii, dar sunt pe drumul cel bun. Cele mai mult probleme le-a avut bassist-ul lor, dar e posibil sa fi avut probleme cu cablul, e posibil, nu stiu...

6-Galerie_foto_concert_Alternosf_axssUCmA.jpg
A doua trupa, Toy Machines, a fost o surpriza pentru mine, intr-un mod nu tocmai placut.  Nu stiu daca a fost de la sunet, de la stil sau de la interpretare, insa totul mi s-a parut zgomotos, nu puteai intelege instrumentele... intr-un cuvant, zgomot... mult zgomot...

8-Galerie_foto_concert_Alternosf_U4H9lhMA.jpg

Urmatoarea trupa a sunat foarte bine, si anume cei de la Mat. Un sunet bun, legat, iar din punct de vedere tehnic, foarte bine! Cover-ul dupa Slipknot a fost energic si lumea i-a primit foarte bine. Dat din cap, riff-urile grele, distoarse, au avut de toate :) Bass-ul a sunat demential, ce sa mai, toti au sunat foarte bine.

16-Galerie_foto_concert_Alternosf_Vd9S94YwmR.jpg

Urmeaza atractia serii: ALTERNOSFERA !!! O singura nota a fost de ajuns sa trezeasca publicul in picioare, un public care nu s-a calmat nici macar dupa ce s-a terminat concertul, chiar si dupa 2 bis-uri!

22-Galerie_foto_concert_Alternosf_NeAAo1Mww.jpg

Ca si melodii au cantat majoritatea pieselor cunoscute: Avion, Orasul 511, Wamintirile, Flori de Mai, Drumuri de noroi, Vreau sa-mi dai, Femeia nordica, Ne uneste ne desparte, Ploile nu vin, Visator cu plumb in ochi, Muta, etc.

48-Galerie_foto_concert_Alternosf_jLeB9RtyW8.jpg

Sunetul a fost impecabil, fara greseli, iar toti membrii au avut o energie extraordinara. S-a vazut ca s-au simtit bine, dovada ca au facut si doua bis-uri... spre deliciul publicului :)

74-Galerie_foto_concert_Alternosf_yikUO8t2.jpg

Aerul era irespirabil, eram toti uzi de atata zbenguiala, dar nu mai conta... a meritat totul!

Alternosfera rulz!!!

64-Galerie_foto_concert_Alternosf_DnTF0Dtrrq.jpg
Alternosfera in Wings Club
Alternosfera in Wings Club
Alternosfera in Wings Club
Alternosfera in Wings Club
Alternosfera in Wings Club
Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top