Noutăți și comunicate

Trupele Coma si Luna Amara deschid concertul Ozzy Osbourne la Bucuresti

2 octombrie 2010
Trupele Coma si Luna Amara deschid concertul Ozzy Osbourne la Bucuresti
Trupele Coma si Luna Amara deschid concertul Ozzy Osbourne la Bucuresti
Trupele Coma si Luna Amara deschid concertul Ozzy Osbourne la Bucuresti
CityFM, producatorul concertului lui Ozzy Osbourne de pe 2 octombrie 2010 de la Bucuresti, promite un spectacol complet si dinamic, selectand trupele Coma si Luna Amara sa cante in deschidere. Ora de incepere a evenimentului devine 19:00, iar cele doua formasii romanesti vor canta cate 30 de minute.

"Cand am decis sa producem concertul, ne-am asumat o implicare totala. Oriunde s-ar recepsiona, frecvensele CityFM sunt sincronizate cu ritmul lui Ozzy. Ii urmarim evolusia pas cu pas, ii promovam in exclusivitate noile single-uri, prezentam artistul real din spatele oricarei forme de promovare. In acelasi timp, concertul se leaga de identitatea CityFM, respectand dorinsa lui Ozzy de a oferi publicului un show complet, cu muzica variata. Spre deosebire de alsi veterani rock ce au ramas ancorasi in trecut, Ozzy demonstreaza ca e un artist mereu actual si sincronizat cu soundul momentului. In ciuda varstei sale, ne arata ca are un suflet tanar si se manifesta ca atare. Fiecare album al lui vine cu o noua poveste si se adapteaza realitasii", a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

"Am ales Coma si Luna Amara deoarece consideram ca muzica lor se potriveste ultimului album lansat de Ozzy. In plus, sunt doua trupe pe care CityFM le sussine de multa vreme si care nu au putut fi vazute prea des in deschiderea concertelor importante", a adaugat Gabriel Oprea.

Coma si Luna Amara vor concerta fiecare cate 30 de minute, incepand de la ora 19:00, cu pauze foarte scurte. Ozzy Osboune va intra pe scena la ora 20:30.

"In Romania, singurul gen muzical care a umplut vreodata stadioane, de la Rammstein la Scorpions, de la Metallica la Aerosmith, si de la Muse la Placebo, a fost rock-ul. Cu toate acestea, radiourile au ales sa marginalizeze rock-ul sau, si mai rau, sa-l ignore cu totul. Cu o singura exceptie: CityFM, dedicat rock-ului 100%. Atunci cand rock-ul cersea un loc in playlist-urile posturilor comerciale, prietenii din Bucuresti ne sunau sau ne trimiteau SMS-uri: "e Loc Lipsa la CityFM!", "Rosu Aprins e pe locul 1 in Romtop!". si muream de ciuda ca nu avem CityFM si la Cluj! In timp, am ajuns sa fim prieteni buni cu oameni de la CityFM, ca Hefe si Kirk. Am fost sa cantam live in studiourile CityFM si am avut bucuria de a asculta zeci de piese Luna Amara pe frecvensa lor", marturiseste Mihnea Blidariu de la Luna Amara.

"Suntem onorasi ca CityFM ne-a ales sa deschidem concertul Ozzy Osbourne din Bucuresti - pentru noi, e confirmarea faptului ca, la fel ca si mulsi din underground, CityFM priveste catre viitorul rock-ului romanesc. Mai mult decat atat, daca rock-ul este acasa la CityFM, atunci si noi suntem acasa la CityFM. Ne vedem pe 2 octombrie, in fasa scenei! We don't ask much, we just want you!...", a adaugat Mihnea Blidariu.

"CityFM este postul unde orice trupa de rock din Romania ar dori sa se faca auzita. A sussinut dintotdeauna o muzica care din pacate, la noi a fost mai tot timpul marginalizata. Faptul ca am fost alesi sa cantam in deschiderea concertului lui Ozzy de la Bucuresti este recunoasterea primita din partea unui radio a carui inima bate la fel ca si a noastra... rock. Daca nu am putut canta decat din public la the big four acum avem onoarea sa cantam pe aceeasi scena cu the big one", a declarat Hefe din partea trupei Coma.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfasura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Vacarescu 164, Floreasca), incepand cu ora 19.00. Biletele se gasesc in magazinele Vodafone, Orange, Germanos, in librariile Humanitas, precum si online pe www.eventim.ro. Presul biletelor variaza intre 150 si 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, Romania Libera, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, sapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan si Kamikaze.

Pentru fotografii legate de concert, accesati linkul: http://www.medialook.ro/view_event.php?EventId=50

Despre CityFM:
CityFM a fost infiintat in anul 2004 si este singurul post de radio de muzica rock din Romania. CityFM emite in Bucuresti si zona metropolitana pe frecvensa de 106, 2 MHz, in Roman pe 91 MHz, in Sibiu pe 98, 3 MHz, precum si online pe www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou si sloganul "Inima ta bate rocks". CityFM este producatorul concertului Ozzy Osbourne programat pe 2 octombrie 2010 in Bucuresti.


Sursa : Thinker Media, http://www.medialook.ro/


Evenimente recomandate

Top