Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara in Dallas Pub din Botosani

17 iunie 2011
Concert Luna Amara in Dallas Pub din Botosani
Vineri, 17 iunie 2011, MetalSupport va invita la un concert Luna Amara in Dallas pub din Botosani incepand cu ora 21:00.

Prețul unui bilet este de 20 lei.

Luna Amară este cea mai complexă și mai controversată apariție muzicală a scenei rock românești din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranșante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative, Luna Amară și-a format un public al său, un public care vrea să înțeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Formația a început în 1999, însă de abia în 2004 apare albumul de debut Asfalt (Rebel Music/ Roton). În același an trupa apare pe prima pagină a mai multor cotidiene naționale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău și Alba-Iulia, dar și datorită unei interpretări pline de semnificații politice la Stufstock Vama Veche, în direct la TVR1. De la debutul discografic și până în prezent, Luna Amară a cântat în deschiderea formațiilor Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls, construindu-și experiența necesară abordării unor astfel de concerte. Åži-a făcut debutul internațional la festivalul de la Sziget, în 2005. A cântat în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Bulgaria, Turcia și Republica Moldova.

Luna Amara
http://www.luna-amara.ro/
http://www.myspace.com/lunamara



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top