Noutăți și comunicate

Concert Arch Enemy la Bucuresti

18 ianuarie 2012
Concert Arch Enemy la Bucuresti
La cererea publicului, Phoenix Entertainment aduce pentru prima dată în România trupa Arch Enemy. Astfel, formația suedeză va susține un concert impresionant în data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formației, Khaos Legions. Astfel, după patru ani de pauză discografică, albumul lansat pe 30 mai în Europa și pe 7 iunie în America a meritat așteptarea. Fanii vor avea ocazia să asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar și melodiile care i-au făcut celebri.

Arch Enemy este o trupă suedeză înființată in 1996 de frații Michael Amott și Christopher Amott, însă și-au câștigat renumele abia în anul 2000 când trupei i s-a alăturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes în toată lumea.

Biletele concertului se găsesc în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, la Sala Palatului, la Arenele Romane și online pe eventim.ro.

Accesul la concert va fi permis începând cu ora 19.00.

Prețul biletelor este:
12 iulie - 31 august: 85 RON
1 septembrie - 30 noiembrie: 95 RON
1 decembrie - 17 ianuarie: 105 RON
18 ianuarie (ziua concertului): 120 RON 


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top