Noutăți și comunicate

Ziua de 26 mai 1977 in istoria trupei KISS

27 mai 2022
Ziua de 26 mai 1977 in istoria trupei KISS
Pe 26 mai 1977, în istoria KISS, trupa își anunța debutul în cartea de benzi desenate KISS Marvel și își depunea propriul sânge în cerneala de benzi desenate de la tipografia Marvel.

Gene și-a amintit evenimentul:
Pe măsură ce proiectul de benzi desenate KISS a evoluat, cineva a venit cu ideea de a pune sânge adevărat în cerneală. Nu am fost eu - poate a fost Bill Aucoin. Ne-am urcat în DC3, unul dintre acele avioane mari de recuzită, și am zburat până la Buffalo la tipografia Marvel, unde toarnă cerneala și fac benzi desenate. Un notar public a asistat de fapt la extragerea sângelui.
Va reamintim ca trupele KISS, Whitesnake și Powerwolf vor susține un concert la Romexpo in București, sâmbătă, 16 iulie 2022, în cadrul Rock The City 2022.


Despre Rock The City 2022

După aproape trei ani de pauză, festivalul Rock The City va reveni în atenție anul viitor prin ediția cu numărul 11. Pe 16 iulie 2022, Rock The City vă prezintă două legende a muzicii rock - KISS și WHITESNAKE, ambele aflate în turneul lor de adio.

Prezența grupului KISS va fi o premieră pentru România și va fi ultima ocazie să-i vedeți live sub egida End Of The Road, ce va încheia o carieră de 49 de ani!
Gasiti mai multe detalii despre concert aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top